Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal még januárban egyszer jártunk két hónapot, most pedig megint újrakezdtük, ugyanúgy két hónapnál tartunk. Első alkalommal "csak egy lány voltam a sok közül", most pedig aztmondja belémszeretett. Tényleg létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok belé,és aztmondja Ő is belém...azonban január óta teljesen megváltozott,és mostmár nem él olyan szoknyavadász életet mint anno,és aztmondja mindennél jobban szeret.Elhiszem neki,csak kiváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra,véleményeitekre.Várom a válaszokat...:) Köszönöm.2008. júl. 28. 00:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem létezik ilyen. Az én párom is sok lánnyal járt előttem, de most már hosszú ideje vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Amíg nincs okod gyanakodni, addig ne is gondolkodj ilyenen. Élvezd, hogy szeretnek és hogy szerethetsz!
2/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Az a két hónap anno szerintem nem olyan sok, hogy egy pasi alapból megváltozzon. Ha nem csak egy lettél volna a sok közül, veled maradt volna tovább is. Nem? Én ismerek olyan srácot, aki szintén nagy szoknyavadász volt. Vagyis most is az, csak a barátnője nem tudja ezt róla. :) Azért figyelj oda.
3/7 A kérdező kommentje:
Februárban szakitottunk,és rá 4 hónapra jöttünk össze megint...szóval azalatt a 4 hónap alatt változott sokat...és ezalatt a 4 hónap alatt csajozott össze-vissza,aztán visszatért hozzám,és most minden oké,nem csajozik,mert megtudnám,és minden idejét velem tölti,nem jár bulizni sem,meg semmi.Köszönöm a válaszokat,várom a továbbiakat :)
2008. júl. 28. 00:22
4/7 anonim válasza:
Azt mondod, hogy ez alatt a négy hónap latt változott sokat, meg hogy ez alatt az idő alatt csajozott. Akkor most megváltozott, de közben csajozott is? Ez így érdekesen hangzik. Hát, ha sok időt tölt veled, akkor jó, de azért nem árt résen lenni! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést kicsit késő van már xD Szóval...a 4 hónap alatt voltak barátnői,de ez alatt az idő alatt sokat változott,és rájött arra,hogy már nem leli örömét a hülyítésben...ezt mondta ő :D És mivel nem érzett semmit a csajok iránt,meg nem talált olyat akit keresett,ezért jött vissza hozzám,még egy próbára.(Tudni kell,hogy első járásunk alkalmával én teljesen máshogy viselkedtem,nem mertem magamat adni,mert túlságosan féltem,hogy mit szól hozzám...és ezt ő később megtudta.Aztán most mikor elkezdtük újra,akkor azt mondtam,hogy nemérdekel mit mondd,akkoris azt a lányt fogja megismerni,aki valójában vagyok,és elvileg így szeretett belém :D Szóval bennem volt a hiba először főként...)
2008. júl. 28. 00:30
6/7 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Végül is lehet, hogy tényleg megváltozott. :) Tudom, hogy kicsit pesszimistának tűnök, de nem kell mindent elfogadni, amit a pasik mondanak. Ezért írtam, hogy figyelj azért oda rá. Ha jól érzed magad vele, akkor az tök jó. Próbáljátok meg, aztán majd meglátod. :) Sok sikert hozzá!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot :) És nem hiszem,hogy emiatt pesszimista lennél,csak te is gondolsz a lehetőségekre :D Mindenesetre résen leszek :)
2008. júl. 28. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!