Ha létezik az elrablás-dolog, akkor miért szinte csak amerikai állampolgárokat visznek l?
6-os tudsz linkelni oldalt is ahol lehet ilyet olvasni?
Tippem szerint amúgy valószínű hogy azért mert a genetikájuk érdekesebb számukra, és mert nagy hatalom, 51-es körzet, valószínűleg közrejátszik az 1947-es rooswell-i dolog is. Lehet próbálják megtalálni az elveszett társaikat is.
1-es Pataky Attilát szerintem nem rabolták el a földönkívüliek. Szerintem szimplán azért kezdett így viselkedni, mert nem nagyon volt már olyan népszerű mint régen. Amúgy nem is értem a földönkívülieket ha elrabolták is, valószinűleg Edda fanok lehettek, és azért volt annyira beparázva Pataky mert egy hétig hipnózisba énekeltették, és helyette nem valós emlékeket adtak neki az elrablásáról telepatikusan. Több helyen olvastam, hogy akiket elraboltak nem valós emlékekkel vitték haza az elrablásukról és ez vezetett hipnózissal derült ki később.
Lehet nagy többséget csak azért rabolták el, hogy megmentsék őket, mert betegek voltak, több ilyet is olvastam már és ha ők nem segítenek akkor nem segített volna nekik senki.
#8 te jó ég ezeket a sületlenségeket honnan veszed? :D Egyrészt az amerikaiaknak is bőven van keveredés a génjeikben, másrészt ez miért számítana bármit is?
"többet tudnak az emberekről mint mi magunk". Ez nem is értem hogy fogalmazódott meg benned. Mi magunk vagyunk az emberek mi éljüók az életünket mi foglalkozunk az emberi személyiségekkel, tulajdonságokkal, betegségekkel stb. stb. A földönkívüliek ha léteznek is, még a föld közelében sem voltak nem hogy közöttünk. Úgy meg elég lehetetlen jobban ismerni az embereket hogy nincsenek is a közelünkben.
"magyarok között több a géniusz" Pont hogy magyarország sokkal fejletlenebb mint nagyon sok más ország, és nem véletlenül. Nagyon sok a buta ember és nem sok magyarról lehet elmondani hogy világhírű tudós volt például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!