Vannak itt éjjeli UFO vadászok?
Bátyám most, hogy nem kell dolgozni menni megfogadta, hogy megvalósítja gyermekkori vágyát. UFÓ-kat figyel meg a Holdon. Ez nem is meglepő, ha azt vesszük, hogy számtalan amatrör csillagász felvétel kering a neten, melyeken intergallaktikus űrhajók repülnek. Ő is szeretné látni az idegeneket, nem csak éjjel találkozni velük eltérítésnél. Érthető, nemde !?
Régen olvastam az ufómagazinban, hogy még a 90-es években nagyon sok embernek volt ilyen hobbija. Különböző távcsövekkel, látcsövekkel kimentek éjjel a kertbe, parkba, erkélyre kiültek, kinek mi állt rendelkezésére és fűrkészte az eget UFÓ-ra vadászva. Most is vannak itt ilyen kutatók ?
3# Mit kell ezen átgondolni? "Óh, igazad van, megvilágosodtam, tényleg vannak ufók!!" Xd
7# Mint a villamos Xd 4-es 6-os
Kérdező: Jó hobbi, karantén alatt tökéletes elfoglaltság ifókat nézni (vagyis inkább keresni)
Sok sikert!
Most is érdemes felnézni az égre, előnyére hogy kicsit tisztább az égbolt. :)
Sok szerencsét kívánok akár hobbiszinten vagy "mélyebben" foglalkozik a témával.
A kérdésedre a válaszom, vannak, ismerek pár személyt akik foglalkoznak a dologgal, + személy szerint én is huzamosabb ideje.
Egy kis bátorításként: Ha valóban idegeneket vagy UFO-t akar a bátyád megfigyelni, ne adja fel hamar! Sok-sok türelmet igényel... türelem, türelem, mégtöbb türelem és kitartás! Lehet most a legtöbb embernek elmenne a kedve, de sajnos nem egyik napról a másikra sikerül. És ne keltsen nagy feltűnést, próbáljon tiszteletet mutatni az idegen fajok felé, ez alap. Mindig adjuk meg a tiszteletet egy másik élőlénynek legyen az ember, állat, vagy földönkívüli élőlény! Sok sikert kívánok neki és vigyázzon magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!