Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak itt éjjeli UFO vadászok?

Vannak itt éjjeli UFO vadászok?

Figyelt kérdés

Bátyám most, hogy nem kell dolgozni menni megfogadta, hogy megvalósítja gyermekkori vágyát. UFÓ-kat figyel meg a Holdon. Ez nem is meglepő, ha azt vesszük, hogy számtalan amatrör csillagász felvétel kering a neten, melyeken intergallaktikus űrhajók repülnek. Ő is szeretné látni az idegeneket, nem csak éjjel találkozni velük eltérítésnél. Érthető, nemde !?

Régen olvastam az ufómagazinban, hogy még a 90-es években nagyon sok embernek volt ilyen hobbija. Különböző távcsövekkel, látcsövekkel kimentek éjjel a kertbe, parkba, erkélyre kiültek, kinek mi állt rendelkezésére és fűrkészte az eget UFÓ-ra vadászva. Most is vannak itt ilyen kutatók ?

2020. máj. 6. 01:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

3# Mit kell ezen átgondolni? "Óh, igazad van, megvilágosodtam, tényleg vannak ufók!!" Xd

7# Mint a villamos Xd 4-es 6-os

Kérdező: Jó hobbi, karantén alatt tökéletes elfoglaltság ifókat nézni (vagyis inkább keresni)

Sok sikert!

2020. máj. 6. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
UfO= azonositatlan repülő trágy.
2020. máj. 6. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Ennek igazán örülök, hogy a testvéred ilyen lelkes ezt a témát illetően. Én ugyan nem kutatok a gyakorlatban, tehát távcsövekkel, de elméleti szinten már igen régóta érdekel a téma.
2020. máj. 6. 23:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Ismét szombat éjjel van, kijárási tilalom, lehet vadászni! 😊
2020. máj. 17. 02:01
 15/19 907 ***** válasza:
100%

Most is érdemes felnézni az égre, előnyére hogy kicsit tisztább az égbolt. :)

Sok szerencsét kívánok akár hobbiszinten vagy "mélyebben" foglalkozik a témával.

A kérdésedre a válaszom, vannak, ismerek pár személyt akik foglalkoznak a dologgal, + személy szerint én is huzamosabb ideje.

Egy kis bátorításként: Ha valóban idegeneket vagy UFO-t akar a bátyád megfigyelni, ne adja fel hamar! Sok-sok türelmet igényel... türelem, türelem, mégtöbb türelem és kitartás! Lehet most a legtöbb embernek elmenne a kedve, de sajnos nem egyik napról a másikra sikerül. És ne keltsen nagy feltűnést, próbáljon tiszteletet mutatni az idegen fajok felé, ez alap. Mindig adjuk meg a tiszteletet egy másik élőlénynek legyen az ember, állat, vagy földönkívüli élőlény! Sok sikert kívánok neki és vigyázzon magára!

2020. máj. 17. 21:00
 16/19 anonim válasza:
100%
15: Ennél szebben magam sem írhattam volna a végét. 😊
2021. febr. 12. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Velencei hegységben van ilyen hogy Ingókövek, ott elég sűrűn lehet látni ufokat
2021. ápr. 17. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Szeretném megkérdezni a rutinosabb vadászoktól ti hányas periszkópot használtok a megfigyeléshez?
2021. ápr. 17. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
UFO- k léteznek. Az más kérdés, hogy lehet titkos katonai repülő szerkezetek és nagyon is emberek vezetik ezeket nem űrlények.
2021. ápr. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!