Vannak itt éjjeli UFO vadászok?
Bátyám most, hogy nem kell dolgozni menni megfogadta, hogy megvalósítja gyermekkori vágyát. UFÓ-kat figyel meg a Holdon. Ez nem is meglepő, ha azt vesszük, hogy számtalan amatrör csillagász felvétel kering a neten, melyeken intergallaktikus űrhajók repülnek. Ő is szeretné látni az idegeneket, nem csak éjjel találkozni velük eltérítésnél. Érthető, nemde !?
Régen olvastam az ufómagazinban, hogy még a 90-es években nagyon sok embernek volt ilyen hobbija. Különböző távcsövekkel, látcsövekkel kimentek éjjel a kertbe, parkba, erkélyre kiültek, kinek mi állt rendelkezésére és fűrkészte az eget UFÓ-ra vadászva. Most is vannak itt ilyen kutatók ?
Rihanna is megvalósította a vágyát, ő speciel ufó megfigyelőknek fizet, hogy a nap 24 órájába kémleljék az éjszakát és a nappalt.
Szerintem nagy többség aki hajkurászná éjszaka megszálottan az éjszakát ufókat kémlelve azokat inkább kerülnék az ufók. Én legalábbis a helyükbe nem akarnék ilyen emberekkel barátilag ismerkedni, mivel az emberek se m szeretik, ha mint egy kis kém robot a nap 24 órájában figyelik őket.
Akit tényleg érdekel, és tiszteli is őket ismeretlenül, inkább olvas minél többet róluk, vagy dokumentum filmet néz, előbb fog velük szerintem találkozni, mint az aki leskelődik utánuk.
5-ös tudjuk, de a földönkívüli is azonosítatlan szokták mondani rájuk is, de tudjuk, hogy nem hivatalos elnevezés.
Tehát aki azt írta, hogy ufók nincsenek téved, mivel minden azonosítatlan repülő tárgy ufó, még Laci bácsi tehenének a trágyája is, amit dühében dobott, mert nem lett díjnyertes a tehene a mezőgazdasági kiállításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!