Egy érdekes videó mindenkitől kérdezem szerintetek igazi? A videón egy idegen látható (UFÓ) A felvétel 2008-as.
2010. júl. 28. 17:08
21/31 anonim válasza:
Az első videón látszik az animáció. A második meg lehet hogy megtörtént, de amit látunk az nem valódi felvétel, oda volt írva hogy Re-construction.
22/31 anonim válasza:
1:-es videó:szerintem fake mert nézzétek meg az ufót:hogy sunnyog...mint1 ember.meg minek guggol???de az a sunnyogás az naon nem teccik nekem...szal fake
23/31 anonim válasza:
bocs, de elég kamunak néz ki...persze ki tudja, de én simán egy beöltözött emberkének néztem ^^
24/31 A kérdező kommentje:
:D én is beöltőzött embernek néztem de hát van rá lehetőség hogy igazi :D
2010. aug. 9. 23:33
25/31 anonim válasza:
viszont a másik hogy ha megnézel egy csillagkaput, ott tök élethűek a földönkívüliek, és ez az animációs technika, amivel a filmeket gyártják, már néhány gazdagabb unatkozó informatikusnak is elérhető...
26/31 anonim válasza:
látszik hogy gépesen mozog.meg mit keres gy szobában?
27/31 anonim válasza:
Ezek a videók milyen filmből vannak? mert elég gagyik benne az úgynevezett "UFO"-k
28/31 anonim válasza:
én nem merem végignézni :D
én félek az ilyenektől
29/31 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik ez a videó :) klassz zsír.
2010. aug. 31. 21:15
30/31 A kérdező kommentje:
szerintem igaz !! és most megint felteszem a kérdéseket :)
2010. nov. 3. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!