Egy érdekes videó mindenkitől kérdezem szerintetek igazi? A videón egy idegen látható (UFÓ) A felvétel 2008-as.
Az évszámokat fordítva írják ugyan így a németben is.
A másik meg az hogy az operatőr nem lehet akkora nagy ász mivel 1950-ben készült a videó , abba belegondoltál hogy akkoriban még nem voltak színes tv-ék :) Azért rossz a minőség mert régi. És az hogy a mi lékörünket eltudja viselni , szerintem az nagyon is lehetséges hogy egy Nitrogént és oxigént elviseli hiszen ahogy néztétek a videókat írták az éveket 1949 kiszáll az autóból , 1950-ben is lehet látni.És 1951-ben lehetett látni amint megbetegedve volt.
Szerintem igazi,
Köszönöm a válaszaitokat.
Az első akkor is túl homályos, túl görnyedt a gerince is, főleg akkora fejhez, néha látszik a mozgásán, hogy grafika (nagyon nem szép a tehetetlenség és a gravitáció látszata), és minden ok nélkül meztelen szobahőmérsékleten, nitrogén ide vagy oda.
A másodiknál meg csak a kép alját kéne nézni, ha már a szövegértés zéró.
Szerintem egyik felvétel se igazi, egyetértek az előttem hozzászólókkal...
Tudjuk hogy az Area 51-ben tényleg történt valami, de az nem fog csak így a youtubera felkerülni, se kiszivárogni akárhogyan is. Előbb nyírnák ki az illetőt szerintem, mint hogy egy iylen titkos ügy a nyilvánosság elé kerüljön.
Különben is itt vannak a körzet melletti táblák, amiket ha tanulmányozol eléggé érdekes dolgokat tudhatsz meg:
Mint pl.: Megengedett a halálos fegyverek használata...Aki átlépi a terület határát, azt automatikusan le is lőhetik, ha akarják.
(21:54-es voltam szintén)
Az lehet, hogy a polgári életben úgy használják, de a katonai időszámítás (mármint a lejegyzése) másabb... Kicsit eltér... Az 1950 nem tudom, hogy hogy jön ide, mert a dátum a bal felső sarokban 2008. március 10. ami tényleg hétfő...
Jah, és 1950 már voltaki szines televízióadások... Bocsi...
Itt a link is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!