Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha valoban jartak mar foldonki...

Ha valoban jartak mar foldonkivuliek a foldon hogy jutottak el ide?

Figyelt kérdés

Arra gondolok konkretan hogy a legkozelebbi csillag 4 fenyevnyira van tolunk, de ott semmi eletjel nincs, de meg 10 fenyevnyire se. Ha mondjuk lenne egy foldonkivuli civilizacio 10 fenyevnyire akkor legalabb 10 evet kellene utazniuk fenysebessegel hogy ide erjenek. Erre nem hinnem hogy lenne turelmuk, es fenysebessegel se lehet utazni. Akkor megis hogy tudnanak ilyen hatalmas tavolsagokat megtenni?

+ Eljonnek ide lezuhanni s olcso minosegi kamerak elott lebukni ..innentol kezdve nem eleg egyertelmu hogy nem jartak meg soha se itt?

2020. ápr. 11. 20:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja és érdemi választ nem tudunk neked adni, mert írtad, hogy tudósok véleményét se hiszed el.

Az érdemi válasz benned van, hogy téged érdekel ez vagy sem, ennyi.

Mi leírtuk miket olvastunk és mit tartunk logikusnak egy jóval fejlettebb földönkívüli fajnál, nem mondtuk, hogy vedd készpénznek, de logikusabb mint hogy az űrhajó benzinnel működik. Ha így lenne, akkor a fénysebességgel közlekedő űrhajó, nem lenne képes fénysebesség üzemmódra. :)

2020. ápr. 12. 13:59
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért leírom a címét, akit esetleg érdekel, a magyar kiadásnak is az a címe, hogy Blue Book Projekt, aztán ott van az említett Felfedetlen, és még ugyanettől a kiadótól régebben megjelent a Földönkívüliek, meg az Omniverzum is. Az utóbbi művekben pedig fajok leírása, rendszerezése olvasható, meg titkos projektek, exopolitika.

És úgy látom, hogy most jelenik meg a magyar ufo-eseteket leíró könyv is.

Tehát bőven van miből válogatni. Néhány éve pedig kijött a Hihetetlen magazinnak is egy ilyen témájú különszáma is.

És ha valakit nagyon érdekel ez a téma, megteheti azt is, hogy felmegy a legismertebb könyvrendelő oldalakra, beírja a keresőbe hogy "ufo" vagy "földönkívüli", és bőven be fog jönni találat régi könyvekből is.

2020. ápr. 12. 15:52
 23/29 anonim ***** válasza:
82%
A régi könyvek még nagyrészt olcsók is, amiket lehet kapni.
2020. ápr. 12. 15:54
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt az tudható, hogy nincs nyoma annak, hogy bármely földi kormány felvette volna a kapcsolatot a földönkívüliekkel, ami nem azt jelenti, hogy nincsenek, csak valszeg azt, hogyha vannak is nem fizikai formában utazgatnak vagy léteznek, azaz inkább valami hullámtermészetű megnyilatkozásuk van. Feltehetőleg nem űrhajókat használnak az utazáshoz sem. Egy intergalaktikus utazás klasszikus értelemben véve elképzelhetetlen. Ahhoz tényleg kell a fénysebesség vagy valami olyan technológia, ami az információáramlást felgyorsítja. A kvantumtechnika erre alkalmas lehetne, de nagyon az elején vagyunk még.

Szerintem amúgy az élet elterjesztése a galaxisban bacikkal történik, amik kibírhatnak egy több tízezer éves utazást egy fagyott kődarabon és egy új lakható helyen képesek létrehozni az életet.

Vagy tényleg olyan formában történik mindez, hogy nekünk arról semmiféle tudomásunk nincs, mert nem is keressük azt a módszert, amit alkalmaznak. Feltehetőleg ha idegenek léteznek, akkor sem érzékelhetőek számunkra.

2020. ápr. 12. 16:01
 25/29 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, kb annyira nem érzékelhetőek hogy már évezredek óta érzékelik.

Minden civilizáció egymástól függetlenül ugyanazt a scifi történetet írta le?

Ès mi van a több ezer dokumentált észleléssel? Amit az ezzel foglalkozó korányhivatalok se tudnak megmagyarázni.

2020. ápr. 12. 17:58
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
alátámasztott észlelést várok...
2020. ápr. 12. 17:59
 27/29 anonim ***** válasza:
69%
#26 De milyen alátámasztott észlelést vársz? Ilyeneket nem fognak bejelenteni a hírekben. Már a 25-ös is leírta a lényeges dolgokat.
2020. ápr. 13. 00:20
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy honnan veszem az infókat, kérdezi egy itteni fórumtárs... El kell mondanom hogy amit láttam UFO jelenésről elég valóságos volt és semmivel sem összetéveszthető mint például műhold, laserjáték, fényjáték vagy drón stb. stb. ennek ellenére is annyira szkeptikus vagyok saját magammal szemben hogy kutatom erre a magyarázatot. Tehát csak olyat vetek le ide ami magyarázatot adhat arra hogy mi lehet, miképpen működhet az -amit korábban láttam, illetve földönkívülinek gondolunk.
2021. máj. 11. 00:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Lehet hülyeség amit írok, de ezek az ufók, illetve idegenek csupán démonok, egy másik létsíkról jönnek ide - szellemi teremtmények.

Olvasgattam mostanság erről, hogy a "végső időkben" a Sátán mindent be fog vetni, hogy az embereket megtévessze.

Ezek a lények az ő teremtményei, feltehetően.

Tehát ilyenek mint idegen fejlett fajok nem léteznek.

Rengeteg elrablást jegyeztek fel, amikor is Jézushoz imádkozva, az elraboltakat azonnal békén hagyták ezen entitások.

Szóval kezdik mostanában azt is pedzegetni, hogy ezek az úgynevezett "bukott angyalok" a Sátán hozta létre őket.

Továbbá olyat is olvastam, hogy a Sátán megtévesztése lesz az is, amikor fejlett technológiákat kínálnak fel ezen idegenek az emberiség számára, hogy ez majd milyen jó lesz - és ez úgymond könnyű életet biztosít majd nekünk, az emberiségnek.

Mindezen dolgok azt próbálják sugallni, hogy ne Istent imádd, távolodj el tőle, mert biztosan egy fejlett faj hozott minket létre, és Isten nem lehetett.

Én is megtévedtem, de mostanság mióta olvasom ezen dolgokat, egyre jobban érzékelem, hogy feltehetően ezek valóban démoni lények, a Sátán küldöttei.

Hogyan is lennének képesek amúgy olyan dolgokra, hogy idejönnek több ezer éves fényévnyi távolságból, vagy hogy alakot váltanak, materializálódnak egyik helyről a másikra - gondolatátvitellel képesek befolyásolni téged, stb.

Biológiai lények ilyenekre nem képesek az anyagvilágban.

Azért mutatják meg magukat, hogy az embereket összezavarják, hogy itt vagyunk, elhiszel rólunk minden fantáziálást, stb?

És tényleg, ezzel egy csomó emberben elültetik azt a gondolatot, hogy talán nem is Isten teremtett bennünket, hanem valamiféle idegen faj hozott minket össze, akik itt voltak már az ember megjelenése előtt.

És persze figyelnek minket.

Nem is fognak bántani minket ezen a síkon, mivel démonok - csak is befolyást tudnak, impressziókat tenni bennünk.

Én mostantól így tekintek rájuk!

Lehet persze engem baromállatnak nézni, de van mostanság egy ilyen verzió is ezekkel kapcsolatban, és nekem eléggé logikusnak is tűnik.

2023. nov. 6. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!