Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha valoban jartak mar foldonki...

Ha valoban jartak mar foldonkivuliek a foldon hogy jutottak el ide?

Figyelt kérdés

Arra gondolok konkretan hogy a legkozelebbi csillag 4 fenyevnyira van tolunk, de ott semmi eletjel nincs, de meg 10 fenyevnyire se. Ha mondjuk lenne egy foldonkivuli civilizacio 10 fenyevnyire akkor legalabb 10 evet kellene utazniuk fenysebessegel hogy ide erjenek. Erre nem hinnem hogy lenne turelmuk, es fenysebessegel se lehet utazni. Akkor megis hogy tudnanak ilyen hatalmas tavolsagokat megtenni?

+ Eljonnek ide lezuhanni s olcso minosegi kamerak elott lebukni ..innentol kezdve nem eleg egyertelmu hogy nem jartak meg soha se itt?

2020. ápr. 11. 20:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Nagy negatív energiával létrehoznak egy mesterséges teret a járművük körül (ezért fényesedik és változtatja a színét a légköri ionizáció miatt) és így szabadon mozoghatnak a térben. Az idő nem akadály. A Roswellnél történt eset pedig állítólag az időjárással volt összefüggésben. Villám csapott le vagy ilyesmi. Szerintem csak látogatóba jönnek mint mi az Afrikai szavannán, nem akarnak különösebben semmit csak ha bajt okozunk például magunknak.
2020. ápr. 12. 05:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
2-es a kérdéseid tényleg nem átgondoltak: valószínűleg a féreglyukat használnak, amin pl Rosewellbe épp egy sérült hajójuk jutott be és zuhant le. A hadsereg jóval komolyabb technikával rendelkezik,mint amiről nekünk fogalmunk van, így simán ki tudnak iktatni-elég megzavarni a működését-egy ép hajót is. Az "ufő" sem hülye, neki is vannak eszküzeik,amikkel érzékelik a földi eredetű, hivatalos eszközöket és nem hülyék pont odanavigálni.
2020. ápr. 12. 08:26
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

Ez a kérdés nagyon összetett, hogy miért jönnek ide, az is egy örökzöld külön téma lehetne, de a kérdés nem erről szól, hanem arról, hogy hogyan. Többen már leírták a lényeget, ezt szeretném most kiegészíteni.

Nagyon fontos dolog, hogy nem szabad őket egy kalap alá venni! Sok helyről érkeznek, és sokan közülük alapvetően nem is a mi létezési szféránkban élnek. Ebben a magasabb létsíkban már nem úgy működik sem az idő, se pedig a tér. De az űrben még itt sem, ahogyan már 907 is utalt rá. Sok faj tehát már annyira fejlett lett, hogy meghaladták a fizikai valóságot, és át tudnak ide jönni, meg tudnak jelenni számunkra is látható, érzékelhető módon, hogyha ők akarják ezt. A tudatuk erejét is használják a fizikai térben való közlekedéshez. Vannak olyan lények, akik eljönnek ide a Naprendszerbe asztrális síkon, csinálnak itt maguknak egy fizikai testet, és azt használják, amíg itt vannak, meg járműveket. Tetszés szerint manipulálják a fizikai anyagot, a fizikai valóságot.

Aztán vannak olyanok is, akik innen jönnek a Föld belsejéből, a felszín alól. Ők is rendkívül fejlettek, odalent is többféle lény található.

És nem utolsósorban nagyon fontos azt is hozzátenni, hogy sok ilyen jármű itt készült a Földön, titkos fejlesztés eredményeként. Tehát ezeknek a titkos földi elit köröknek még jól is jön, kapóra is jön az, hogy idegeneknek nézik őket, azt gondolják, "hogy ugyan már, ha meg is lát valaki, biztosan nem sokan hinnének neki".

Ilyen járművekkel sok titkos űrutazást hajtottak végre a Holdra már jóval '69 előtt és '72 után is, meg a Marsra, és még ki tudja, hogy merre. Az űrhajósok vagy ezeket látták, vagy pedig tényleg idegenek járműveit.

Nem tudom, hogy az ufo-észlelések mekkora hányada földi eredetű titkos jármű, de az arány az nem kicsi.

És még meg kell említeni az úgynevezett plazmagömböket is, ezek is magasabb dimenziós intelligenciák leképeződései, ezek készítik a valódi gabonaköröket is. Ezeket is sokan ufóknak nézik, de ezek nem járművek.

Tehát nagyon összetett a helyzet ezt a kérdést illetően.

2020. ápr. 12. 09:52
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

12-es ezt most kinek írtad? A 2-es gondolata tényleg nem logikus ugyanis a földönkívüli jármű nem benzinnel működik.

Amit én írtam lehet logikus mert mielőtt átcsusszantak előtte menekülés közben támadhatott rá olyan földönkívüli jármű ami fejlettebb mint az övék? Mivel hogy nem anyahajó volt hanem szimpla kis ugró?

Amit az egyik kérdező írt azért furi mert ha egy vihar vagy villám be tud zavarni egy ilyen űrhajónál akkor a fénysebesség vagy a féreglyuk megnyitása vagy a féreglyukban való csusszanás nem? Mert ezek közül nem a villám vagy a vihar a veszélyesebb pláne hogy az űrhajójuk anyagában sehogyan se tudott kárt tenni. De ha mielőtt csusszantak sérült a pajzsuk mert rájuk támadt egy szintén földönkívüli jármű úgy eltudom képzelni hogy nem landoltak hanem huppantak.

2020. ápr. 12. 10:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
*Mármint az ember nem érti a működését ezt akartam írni az űrhajó anyagára, hogy egy emberi vadászrepülő.
2020. ápr. 12. 10:33
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan erdekelne hogy ezeket a dolgokat honnan szeditek. Olvastatok valahol? És aki írta amit olvastatok, ő honnan vette az infókat? Ismeritek őt? Megbízható információ forrásotok van valahol? Vagy csak siman hisztek valamiben amit valaki valami ufók.blogspot.hu nevezetű oldalon leírt? Mert nekem ez kicsit kezd hajazni a vallásra. Leírták valamit a Bibliában es akkor az úgy van, nem kell látnotok, mert elég "hinni", holott egy több mint 2000 éves dologról beszélünk.

Szóval, honnan veszitek ezeket a dolgokat? Discoveryről? Vagy egy "megbízható" weboldalrol? Egy bennfentestől? Regi katonai beszámolókról amiknek a nagy része pénz hajhaszat es kitaláció? Nekem is vannak érdekes könyveim pl a spiritualizmusról, de semmit nem veszek ilyen komolyan, mert aki írta, az honnan is tudja? És en honnan tudjam hogy igaza van es nem humbug?

Szoval tud valaki nekem érdemi választ adni erre?

2020. ápr. 12. 10:53
 17/29 anonim ***** válasza:
80%

Nyilvánosságra hozták a kék könyvet, az elmúlt 50 év 20000 ufo észlelésést írják le benne. Nagyrésze megmagyarázhatatlan. De még így is a fele cenzúrázva van. Mit rejtegetnek?

Szóval nem igaz hogy csak a hívők látnak ufot.

2020. ápr. 12. 11:13
 18/29 anonim ***** válasza:
73%

#17 Így van, és ez a könyv nemrégiben jelent meg magyarul is, szép kék színű kötésben, a címéhez méltóan. Aztán ott van a Felfedetlen című könyv is, szép sötétzöld, ha csak ugyanezt a kiadót nézem. Ha csak a negyede valódi, már akkor borul minden. Csak magyarul rengeteg ilyen és hasonló témájú könyv van. Sok weboldal is van ezzel kapcsolatban, kiszivárogtatók, csatornázók, bennfentesek.

Nem hiszem, hogy bárkinek érdeke lenne vagy lett volna kiállni a nyilvánosság elé, hogy bolondnak nézzék utána, olyanoknak meg főleg nem, akiknek komoly hírneve meg karrierje, ismertsége van.

Nagyon nagy az ellenérdekeltség ebben a témában.

Szerintem ez jóval több puszta vallásos vakhitnél. Én a megérzéseimre is szoktam hagyatkozni. Nem kell ezt csak úgy elhinnie senkinek sem, mi nem erőltetjük rá másokra, akik nem vevők rá.

2020. ápr. 12. 13:27
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

18-as mi a címe mert olvastam, hogy nyilvánossá tették már kb. 4 vagy 5 éve, az angol nyelvű linkjét láttam de nem olvastam még. De csináltak már ilyen sorozatot is Kék könyv projekt címen.

Amúgy ismeretterjesztő csatornákon is látható volt különböző ilyen tudományos sorozat, van amelyik több évad volt és tudósok kommentelték az egész sorozat évadokat.

Aki azt írta, hogy a valláshoz, meg a hithez kezd hasonló lenni amiket írunk ki kell ábrándítsalak, semmi köze hozzá, csak olvastunk több mindent. Google a barátkád amúgy.

Igazából ahhoz hogy tudj is, ahhoz tapasztalni kéne személyesen. De aki olvas, éppúgy képes tudast szerezni, tehát ahhoz olvasni kell, és bizony nem csak egy oldalról hanem több oldalról is. Ez az egyszerű válasz.

2020. ápr. 12. 13:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja megtaláltam google-val.
2020. ápr. 12. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!