Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek Bob Lazar igazat...

Szerintetek Bob Lazar igazat mondott?

Figyelt kérdés

Most nézek róla egy dokumentum filmet. Most a pali csak ezzel akart híressé válni?

Csak mert olyan hihetően mondja a dolgokat :D

Félreértés elkerülése végett nem azt mondom hogy igaz csak érdekel más véleménye is erről a dologról

2020. márc. 21. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint hinni akarok neki. De amúgy az elég érdekes hogy az FBI rátámadott...
2020. márc. 21. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Én hiszek neki. #1 Mi volt a furcsa ebben? Én annyit tudok, hogy meghurcolták, megfenyegették, és kitiltották onnan. Sajnos nem ismerek minden részletet, de én hihetőnek tartom, amiket mond. És mások is mondanak ilyen dolgokat.
2020. márc. 22. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Rengeteget foglalkozom az ufo témával, de ez az egy, amit nem tudok eldönteni, hogy igaz-e vagy sem.

Mert tényleg rátámadtak, tényleg mondott olyan dolgokat, ami beigazolódott,

DE!

Ha valakit elakarnak tenni láb alól a különböző szervek, akkor azt meg is teszik. Bárkivel. Nem elégednének meg sikertelen eredménnyel.

Szóval megy a pro-kontra oda vissza, nem tudom eldönteni.

2020. márc. 22. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondoltam ahogy az előttem szóló, de mi van ha pont ezért hagyják életben? Ha eltüntetnék az igen nagy port kavarna és mégtöbb teória és figyelem irányulna a történetére.
2020. márc. 28. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igaz hogy magyar származású? Lazar=Lázár
2020. márc. 28. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy hiszek neki hanem azt hogy hinni akarok.
2020. márc. 29. 01:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Bob Lazar valóban magyar származású.Hazugságvizsgáló is bebizonyította, hogy igazat mond, az 51es körzetről már akkor mesélt, mikor még senki nem tudott róla.Én hiszek neki, olyanokat tudott ami később mind bizonyítást is nyert
2023. ápr. 29. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!