Jó jóst jósnőt ajánlanátok aki tényleg igazat mondott és megjósolta a jövőt?
Az asztrológia választ ad a kérdésedre.A kártyákból nem tudod meg, mi és miért történik veled.Most 2016-ban az emberek nagy része vizsgán megy keresztül... ezért pl. az érzelmek,munka, egészség, pénz, család területen. Van akit minden területen érint, van akit 1-2 területen, és van olyan, Ők vannak kevesen, amit ebből most nem éreznek... Ők majd jövő év végétől..
Én azt javaslom, kérdezd az asztrológust jós helyett.
"Én azt javaslom, kérdezd az asztrológust jós helyett."
Az nem zavar, hogy a világvégéket is ők szokták kiszámítani? Eddig szerinted hány jött be nekik?
Okos hozzászólás:)Világvége? :) így kell megközelíteni a dolgokat. Bár én a világvége kérdéssel sosem foglalkoztam, és más politikai kérdésekkel, és nem azért mert nem tudnék... nem etikus, sem pedig a halál kérdés... a hozzászólásod arra enged következtetni, hogy te sok esetben másokat okolsz, és nem ismersz el senkit, és semmit :)
Maradj is ezen az úton, biztos sikeres vagy-leszel, és sokan szeretnek :)
Anna1982!
Én okolok másokat? Talán én kenem rá a sorsra, istenre, vagy bármilyen más fäszságra, ha valami nem sikerül az életemben? Nem, kérlek szépen. Én vagyok a szkeptikus, aki csak magában hisz (meg a tényekben), és ti vagytok azok a kényelmes emberkék, akik mindent felülről vártok, ahelyett, hogy keményen megdolgoznátok az eredményekért, ahogy mi, szkeptikusok tesszük.
Kedves szkeptikus Miquel!
Látod, hogy ítélkezel... nem tudhatod, ki milyen kemény munkát végez... besorold az embereket és kész.. Pedig a valóság egészen más is lehet, mint várni nagy kényelmesen a galambot berepülni az ablakon... Ha rám is céloztál a ti megjelöléssel, akkor alaposan melléfogtál... Nem ezoterikus területen dolgozom :) Az igaz, hogy nagyon régóta tanulom, és képezem magam ezen a területen.. és nagyon sokat segített abban is, hogy megértsem a veszteségeimet.. pl. 3 hónap alatt elvesztettem majdnem minden szerettemet...köztük a szüleimet, testvéremet, férjemet..nem mondom, hogy nem akartam revansot venni a sorsom felett.. de elfogadtam valahogy ezt is.. így gondolhatod, hogy keményen kell dolgoznom a mindennapokban.. néha nyújtok asztrológiai segítséget valakinek, de az minden esetben ingyen van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!