Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt mar olyan, hogy a jos...

Volt mar olyan, hogy a jos megjosolta, hogy valaki terhes a csaladodban? Bejott?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ahhoz más kell , nem egy jós, mondjuk elintézheti ő is...
2013. aug. 18. 12:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nőgyógyász.
2013. aug. 18. 14:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek felre, nem josolni akarok. Csak kivancsi vagyok, hogy jos, lato, ilyesmi josolt-e mar valakinek olyat, hogy xy a csaladbol terhes. Es kivancsi vagyok bejott-e?
2013. aug. 18. 19:50
 4/12 PrettyVillain ***** válasza:
szóval gyereket akarsz...
2013. aug. 18. 23:13
 5/12 anonim válasza:

Igen nekem az anyósom álmodta meg,hogy fiú unokát szülök majd a közeljövőben.

Akkor még én sem tudtam,hogy terhes v.ok.

És bejött neki, amúgy ő az álmokból már nem egy halálesetett is megjósolt.

És még nem tévedet!!

2013. aug. 19. 20:53
 6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy jós kb 2 évvel ezelőtt megjósolta, hogy majd két fiú közzül kell választanom, és feltétlenül az öregebbet, mert a tőlem fiatalabb nem lesz komoly szándékú. Mit mondjak, abban teljesen igaza lett, hogy eljött mind a kettő, és nem is volt harmónia az elsővel(fiatalabbal), csak az idősebbel. Csak azt nem mondta, hogy akkor mi van, ha Ő nem engem választ, hanem az élettársával összelökött pénzt pl, vagy ki tudja. Pfff, elég gáz, nem?
2013. aug. 20. 15:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy jósnőt, aki nem egy nőnek megmondta, hogy ott a baba a pocakjában, vagy hogy x időn belül állapotos lesz és igaz volt. Biztos, hogy van igazi jós is, csak nem ennyi, mint ahány most hirdeti magát.
2013. aug. 21. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, ahhoz aztán nem kell valami ménkű nagy jóstehetségnek lenni, hogy egy NŐNEK megjósolja, hogy terhes lesz.
2013. aug. 21. 17:46
 9/12 anonim válasza:
a barátnömnek azt mondta a jós , hogy ne sörözzön annyit mert attól nagy a hasa. nekem már akkor gyanus volt .hogy terhes, de ő álitotta, hogy nem ,de kiderült ,hogy hat hónapos terhes.
2013. aug. 28. 06:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon jo barätomnak(ferfi) mondta meg egy török faszi egy kävezäs alkalmäbol zaccbol,hogy nemsokära gyereke fog születni.Kiröhögte,mert nem is volt akkor senkije.Majd megjelent az ex akivel 2 honappal elötte szakitottak....:-)
2013. aug. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!