Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Volt mar olyan, hogy a jos...

Volt mar olyan, hogy a jos megjosolta, hogy valaki terhes a csaladodban? Bejott?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 12:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Nekem a barátnőm megálmodta, hogy lesz kisbabám. Azt mondta, hogy kisfiú lesz. Az álom igaz volt, de kislányom született. Aminek ,én nagyon örültem, mert már volt egy fiam és egy lányom. Viszont az érdekes ,hogy több jósnő mondta, hogy nekem 4 gyermekem lesz. De valahogy ez a negyedik nem jött össze. Pedig én nagyon hiszek a jóslásban, asztrológiában, számmisztikában. Lehet, hogy még reménykedhetek? De már elmúltam 40.
2013. aug. 28. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
És ki mondta, hogy 40 fölött már nem lehet gyereked? Na, nem azért, mert a jósnak drukkolok, én ugyanis nem hiszek bennük, de pl az egyik nagybátyám (anyám öccse) mindössze másfél évvel idősebb nálam. Szerinted hán yéves lehetett a nagyi, amikor őt szülte?
2013. aug. 29. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!