A jósnő igazat mondott?
Figyelt kérdés
Mondta h most lett vége egy kapcsolatomnak de mondta h csalódott vagyok és a csaj is az. És hogy ki akar majd bekulni. Ez a része szerintem fals. De tudta hogy tetszik valaki és annak van még valakije és várok egy hírt tőle miszerint szakít a pasijaval. Ebben igaza van tényleg várom h kilépjen a haldokló kapcsolatából és tényleg bosszús vagyok miatta.2018. jan. 18. 15:59
1/8 anonim válasza:
Valószínű azért mentél jósnőhöz mert hiszel benne... Mi a kérdés?...
2/8 anonim válasza:
Csak egy módon tudhatod meg: menj el egy másik jósnőhöz, hogy mondja meg, vajon igazat mondott-e az előző jósnő.
3/8 anonim válasza:
Szerintem hazudott, na akkor mi van?
4/8 anonim válasza:
Utolsó, szerintem most teljesen megkavartad a kérdezőt. Nincs más út, újra jósnő segítségét kell igénybe venni :D
5/8 anonim válasza:
Az első mondatod alapján férfi vagy, az utolsó előtti mondatod alapján pedig nő. Nem csodálom, hogy már a jósnő se tudja, hogy mi van.
6/8 anonim válasza:
Te komolyan jósnőhöz mentél? Miért? A jósok kivétel nélkül csalók.
7/8 anonim válasza:
Egyértelműen hazudott, gyere hozzám jósoltatni. Én, jó pénzért minden nap azt jósolom neked, amit szeretnél hallani.
8/8 anonim válasza:
A jósnő lényegében jó emberismerő, agyturkász és színész.
Hiszel neki vagy sem, a jövődet nem fogja megmondani csak kitalál rólad dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!