Hogy lehet ez? Melyiknek higgyek? Egy azon kérdésemre, három jósnő három "igen" választ, de más-más időpontra mondott!
Az a baj, hogy a jósnők nemtudnak pontos időpontot belőni! Mellesleg a jósláson nagyon könnyü elcsúszni, nem is beszélve arról, hogy a jóslás vagy-vagy alapon történik. Vagy bejön, vagy nem! Én a helyedben egyikben sem bíznék. Látatlanban még én is tudnék neked csakúgy válaszolni.
Mellesleg szerintem eléggé berezelhettek, hogy időpontot is szerettél volna... Ezzel nem jósnőkhöz kell fordulni. :)
B
Nem tudom,hogy mit érzek.A szavaik miatt össze vagyok zavarodva!
Azt tudom,hogy mindent megteszek hogy közös babánk legyen csak úgy érzem beleörülök a várakozásba,a sikertelenségbe!
Nézd... annak higyj, akinek be fog válni a válasza... egyszerű. Ha egyiknek sem, akkor egyiknek sem.
(Írtam privátba...)
Mindegyik mondhatott igazat, attól függ, hogy mikor mentél el hozzájuk, és mi történt két jóslás között?
Nálam is gyakran előfordul, hogy egy időpontot valóban jósolni tudó ismerőseim megjósolnak, ám mire bekövetkezne, valami változik az időben, valami nem úgy alakul, ahogy "kellett volna". (Vissza a Jövőbe: ha valami máshogy alakul a múltban, az nagy változásokat idézhet elő a jelenben/jövőben :) )
Nekem pl. egy találkozást egyik év nyarára jósoltak, majd tolódott, tolódott, és azon év decemberében jött el, de megtörtént. :) Előtte vagy én nem voltam rá felkészülve, vagy az is lehet, hogy nem oda mentem, ahová mennem kellett volna akkor, mert nem jöttem rá, hogy oda kéne mennem :D
A baba jönni fog. Én 3-4 évet jósolnék neki, akkor lesz minden körülmény alkalmas. Kb. 3 év múlva várható jelen pillanattól számolva egy olyan körülmény, amely jó irányba fordítja a sorskereket. Akadályok vannak még előtted, amit le kell győznöd, kezdve a "mi lesz, ha nem?" félelemmel. A jóra kell koncentrálni, elvégre azt várod, hogy legyen, és nem azt, hogy ne. :) Ne próbáld siettetni, azon stresszelve, mi lesz, ha nem jön össze. Annyi lesz, hogy később jön. ;) A türelem pedig rózsát terem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!