Hogy lehet ez? Melyiknek higgyek? Egy azon kérdésemre, három jósnő három "igen" választ, de más-más időpontra mondott!
10. válaszadó: Nekem azt mondta ismerősöm, hogy kérni KELL pénzt, csak épp a mennyiség nem mindegy. Vagy ha pénzt nem, valami "ellenszolgáltatást" (pl. meghív egy kávéra, hoz sütit, stb), az alábbi okokból:
1. Energiát fektet bele a jós abba, hogy jósol. Ez RENDES jósnál nem csak annyi, hogy kidob pár kártyát és mond valami hülyeséget, spirituális munka ez, és nagyon le tud szívni energetikailag engem is egy-egy nehezebb kérdés megválaszolása.
2. Ami ingyen van, az a mai ember szemében szar, annyit ér, amennyit adnak érte: semmit. Nézd meg a minőségét az ingyenruhának, ingyenételnek, esetleg egy ingyenkocsinak. :) Az általános gondolkodás: ingyenes = nem ér semmit. És bár én tudom, hogy sokat ér az a jóslat, az az ember, aki úgy érzi, nem ér semmit, ennek megfelelően fogja kezelni is a tanácsot, amit adnak neki a kártyák.
Persze, annak sincs esze, aki ekkora összegeket kér el. Nekem pl. az a szokásom, hogy egy alkalom egy 1000-es. Ha egy kérdésből megválaszolom, akkor egy kérdés, ha a válasz további kérdéseket vet fel, vagy többször kell vetni, hogy jó választ tudjak adni, pl. 4x-5x, akkor 4-5 vetés egy ezres. Aki ennyit sajnál rá, azt nem érdekli igazán a kérdés, vagy nem hisz eléggé ebben, ergo, értékelni sem fogja a válaszom. Viszont, aki 5000-nél többet kér (és ez nagyon felső limit), arra asszondom, hogy le akar húzni. :P Vagy veled akarja kifizettetni a terem bérleti díját, a hangulatvilágítást, a holdacskás terítőt és függönyöket, meg azt a sejtelmes jósnő-szerelést és rengeteg ékszert, amit visel, hogy teljes legyen a hangulat :D
Kedves kérdező, lehet, hogy mind a három jósnak igaza van.
Három gyermeked lesz.
Na,azt kétleném hogy még három gyerekem lesz!
Egy közöset szeretnénk,nekem van már kettő!
Hárman három időpontra mondták,idén őszre,jövő tavaszra és majd 2-3 év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!