11/17 A kérdező kommentje:
Milyen magasan száll egy utasszállító? 10 11 km? Nah ezek a fények tisztán látszott hogy magasabban vannak. Olyan magasra tudnak repülni a drónok?
12/17 anonim válasza:
Már bocsánat! De honnan tudod magasabban voltak? Lézeres távolságmérő van a szemedbe? Lehet q rva nagyok voltak és a hold távolságában. Lehetnek picik és 100 méterre. Nem tudod megbecsülni a magasságot, mert nincs viszonyítási alapod az égen. Hiszek neked meg minden. Én is láttam már fura dolgokat. Sőt távcsővel is néztem 3 darab villogó obijektumot. Egy fehér pont Délről Északra ugyanolyan fényerővel, 1-1,5 másodperc alatt átsuhant. Meteor nem lehetett mert az elég. És ha képes egybemaradni egy egész égbolt erejéig, akkor az rohadt nagy. Viszont akkor a súrlódás miatt lassúbb. Szóval jah! Érdekes volt látni őket 36x nagyításon. Egyszer megáltak, majd eltűntek nem villogtak utána megint villogtak.
2020. jan. 10. 23:37
13/17 A kérdező kommentje:
Nem egy repülő elment és látszott hogy ezek felette vannak jóval.
Sajna tényleg nem vettem fel, de a csodalkozasom miatt féltem hogy mire elő veszem a telefont nem látom őket. + Biztos vagyok benne hogy a teló kamerája nem látta volna.
Keresgélek, de eddig még hasonló videót sem láttam . És az a fura hogy nem látta senki?! (Persze egy haverommal láttam)
14/17 DrStrangelove válasza:
Nekem is egyből a drón ugrott be, bár ha azt mondod, hogy nagyon magasan voltak akkor nem valószínű, hogy drónok voltak. Mondjuk nem tudom mennyire lehet megítélni szemmel, hogy jóval az utasszállítók fölött volt, mert olyan magasságban már a távolságok nehezen érzékelhetőek. De ha csak olyan magasságban voltak, már akkor sem lehettek drónok.
2020. jan. 20. 23:07
Nem lampionokat láttál a magasban? A kínaiak valami ünnepi rituálėkon engednek fel egy kazal ilyen kis gyertyával működtetett lampiont amit a hő emel fel ės viszi a szėl magával.
2020. febr. 3. 10:10
Ahogy írod elképzelhető hogy igen.
Gondolom úgy mozogtak mintha keresnének valamit egy körülírható területen, össze vissza mozogtak majd párhuzamosan és összeolvadtak eggyé ezután nagyon felerősödött a fénye és csodálatos színkavalkád után elhalványult egy pontban. Én ilyet láttam úgy hat éve. Többek is mondták akik látták hogy ez ufo volt ugyanis drón nem lehetett azon a vidéki szántóföldi területen kora este sötétben.
2020. febr. 22. 04:18
Ja, és pontosan úgy viselkedtek ezek is mintha kommunikálnának mert hol egymás mellett szorosan egy kis kupacban szinte csak álltak hol pedig egyszerre szétszéledtek és újra vissza mind ugyanígy. Ezek is a repülőknél picivel feljebb lehettek és csak azért nem szaladtam be a telóért mert meg akartam várni hogy mi lesz a vége amit látok és az fontosabb nekem. Egyébként közben picit meg is ijedtem és volt bennem egy olyan érzés hogy ezek tudják hogy én figyelem őket pedig rohadtul messze voltak ehhez.
2020. febr. 22. 04:32
Kapcsolódó kérdések: