Vajon UFOkat láttam?
Jaja Ráma vajon.
Mi a probléma?
Ha komolyan mondod akkor tudom a választ.
Arizónai cikk google fordítóval:
"Az elmult hetekben arizonában és az USA több államában is észleltek több száz fehér fénypontot apró vörös fényekel amik kötelékben haladtak a házak illetve a mező fölött.
A helyi seriff elkönyvelte drónoknak őket,pedig a szemtanuk szerint némelyik több tíz méteres és fura hangjuk is van.
A helyi légirányitási központ munkatársai szerint biztos nem hivatalos drónok vagy kisgépek,a lakosok szerint tesztgépek vagy idegenwk flottája az éjszakai fénygömbáradat„
Tehát vagy drón vagy ufó.
gondolom az istenért sem vetted elő a fos telefonodat h lekamerázd. csak bambultad.
elég sokáig tarthatott a légiprodukció ahhoz h elő is vedd a mobilodat. mára mindenkinél ott van az a KKK mobil.
akkor hiteles ha le van kamerázva BM+!!!
Dikk utolsó mi van veled korán reggel?😂
Nem, el mondom nektek hogy magasabban volt mint az utasszállítók, és apró fehér pontok voltak azt a telefon kamerája nem látta volna.
Hát öreg ha nem hiszel nekem 8... Megmagyaráznod sem muszáj, láttam amit láttam.
Ezt a telefon kamerája biztos hogy nem vette volna fel. Tisztán látszott hogy magasabban vannak jóval az utasszállító repülőgépek felett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!