Milyen lehet egy fényűrhajó, és hogyan működik?
#7,8 Ez kiváló magyarázat, jó, hogy így kifejtetted részletesen! A fény, bár nem szilárd, de még talán mindig anyagi, fizikai természetű dolog. Ebből a szerkezetből mi látnánk valamit, vagy csak akkor, ha ők akarnák? Nekem ez teljesen fizikai leírásnak tűnik, azok a dolgok, amiket csinálnak benne, meg amikre szolgál. És ők ezt hogyan élik meg, teljesen fizikaiként, miközben mi lehet, hogy semmit nem látnánk belőle, vagy csak fényt?
#10 Szerintem is, a hetedik dimenzió az már nagyon magas, ez inkább az ötödikre lehet jellemző, esetleg a hatodikra maximum.
Ez szánalmas gyerekek,katasztrófa....mondhatnám,hogy mi a faxnak írok,de remélem erre téved majd olyan is aki legalább az alapokkal tisztában van,de sztem ez lesz az utolsó...
Tehát mint tudjuk a Forrás vagyis a tiszta fény (a legmagasabb rezonancia) szétrobbanásával sűrűsödik,hidegül az alapesszencia és tagozódik 3 síkon belüli dimenziókra...az anyag a legtávolabbi kifejeződése ennek a tiszta energiának,az asztrális (az érzelmi skála nagyrészt) az alsóbb éteri dimenziókban baromi nagy káosszal,aztán ahogyan egyre feljebb haladunk letisztultabb egészen a mentális Dékig,ahol már fénylétezésekről beszélünk...egy ilyen hajó 9.Désnek könyvelhető minimum a rajta élő entitások is hasonlóan szellemi szinteken..
NEM fénysebességgel utazik,hanem az univerzum szövetében lévő energiacsatornákat használja erre a célra,de ha te megtehetnéd,hogy magaddal viszel egy bolygónyi kényelmet bárhová akkor minek utaznál csupaszon röpködve...stimt?Az újságkihordó is hazamegy pihenni a nap végén,na nekik erre nincs szükség...
Utazás...olyan nincs,hogy manifesztáljuk magunkat,lehet álomban utazgatni,de azt képzeletnek hívják,és a saját buborékodban teremtesz különböző világokat,amit a "közösségi" morfogenetikus mezőből hívsz le,vagyis játszol mások emlékeivel és a saját tudatalattiddal...
Vannak fekete obeliszkek elhelyezve különböző bolygókon amit a nagy építők raktak le az asztrál utazóknak,azon keresztül lehet látogatni univerzumon belül..
Akinek megvan a Merkabája szintén lehet ha elérte hozzá a megfelelő spirituális szintet,de az csak reinkarnációs jármű és a felemelkedést szolgálja...különböző más dimenziós bolygókon való látogatás reinkarnációs emlékeket felidézendő,kioldandó..stb..
Aztán "nagycsoportosoknak" a Titicaca-tó alatt található a nagy könyvtár ahol beavatások után megkapod az információs kulcsokat más bolygókon való látogatásokhoz..Ezek szakrális szimbólumok pecsétek amikkel kapukat lehet nyitni,de ennek is megvannak a törvényei és különleges engedélyek szükségesek...(szinte minden esetben ott van a lelkivezetőd stb,nem egyedül)
Van egy isteni alaptörvény a reinkarnációs suli elsőseinek,miszerint mindenki kivétel nélkül az asztrális szint "senki földjéről" indul bárhonnan is jött..(egyenlőség)...vagyis lehetsz te egy 5-12. dimenziós teremtett lény,akkor is ugyanazokkal az esélyekkel indulsz ha a Forrásba olvadás a célod (én pl. 7. dés vagyok).asztrálutazások alkalmával eddig juthatsz -amit bejártál-nem tovább esetleg még 1-2-őt ugorhatsz de a saját tudatosságiszinteden belül...
Vixen ne dobáljál nekem priviket,mert nem vagyunk haverok a zagyvalék agymenéseidet sem értékelem.A tudás pedig nem nálad kezdődik,kösz...
pussz..
Nem kéne így kiakadni, ha valóban magas szinten vagy! Itt most az első sorokra gondolok. Azt, hogy a Vixen miket írt, azt nem tudom, de ha esetleg beszólt neked privátban, akkor rá is vonatkozik, amit írtam.
A tudásod az lenyűgöző, de ebben az egész ezotéria témában hatalmas káosz van, meg nagy az ellenszél is. Minden erővel próbálják lejáratni, sajnos elég nagy sikerrel. Meg nagyon sok az ellentmondás is. Hogyha ez számít alapnak, akkor nem csoda, hogy nincsenek tisztában ezzel az emberek. Ez már csak ilyen dolog, hogy mindig újabb kérdések merülnek fel.
És mik ezek az energiacsatornák, van közük az úgynevezett térugráshoz?
A fekete obeliszkekről mit mondanak, lehet tudni valamit hivatalosan? Ezeket kik építették? A Titicaca-tó alatt milyen mélyen található ez az említett könyvtár? Ez mindig így volt, hogy engedélyt kellett kérni más bolygóra való utazáshoz? Nagyon sok balhé volt már itt a Földön és körülöttünk a Naprendszerben is, állítólag ezeket hódító szándékkal érkező lények okozták. Ők nem valószínű, hogy engedélyt kértek, viszont azt sem értem, hogy miért engedték be őket. Nyilván vannak olyanok, akik a Naprendszert őrzik, hát elég gyengék lehetnek, hogyha nem penderítették ki őket.
Hogyha egy lény eleve nagyon magas szinten van, akkor miért vállalja a reinkarnációt, tehát az anyagba merülés hosszú folyamatát? Az logikus, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul. Nekik esetleg erősebben törlik az emlékeiket, azt hogy magas szintről származnak?
Igen, csak lehet valami fénye. Ezt azért is kérdem, mert biztosan ismerős sokaknak ebben a rovatban az a szó, hogy "fénytest". Ez a szó sem fizikai dologra utal szerintem, hanem a lélekre, vagy annak bizonyos részére, csak azt nem értem, hogy miért hívják így, mert a lélek az ugye, láthatatlan.
Ha viszont egy űrhajóra vonatkoztatjuk, akkor valószínűleg már látható fény, ez pedig már fizikai jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!