Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen lehet egy fényűrhajó,...

Milyen lehet egy fényűrhajó, és hogyan működik?

Figyelt kérdés
Vajon milyen lehet egy nem szilárd űrhajó? Hogyha ezt interdimenzionális lények használják, akkor miért van szükségük rá? Amikor fizikailag megjelennek láthatóan, akkor ezt csak űrhajóval tudják megtenni? Olyasmit hallottam, hogy a legfejlettebb lényeknek már nincsen szükségük technikai eszközökre. Ez utóbbi lények talán az angyalok, vagy a magas szintű angyalok. De akiknek még szükséges a technika, akkor az milyen lehet, hogyha az nem szilárd dolog, jelen esetben egy éteri űrhajó vagy fényűrhajó?
2020. jan. 1. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

"Olyasmit hallottam".

Hát szerintem félre hallottál valamit, úgyhogy még hallgatózzál egy kicsit.

2020. jan. 1. 13:22
 2/17 anonim válasza:
100%
Amilyennek csak elképzeled.
2020. jan. 1. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom, technológiai leírásainkat nem adhatom ki, nálunk ez államtitok!

Annyit: csak így lehet fénysebességgel utazni.

2020. jan. 1. 14:13
 4/17 ******?! ***** válasza:
80%
Nap-fény hajtja fény-materiális antianyagból készült és fénylények vannak a volánnál.
2020. jan. 1. 16:25
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Egy fotonbúrán belül van maga az űrhajó kabinja, de igazából én nem mondanám egy fejlett technológiának, mivel csak fénysebességgel tud menni, és macerás a szerkezet, speciális töltőszerkezetetet igényel ami feltölti fotonnal, valamint kell neki egy ágyúszerű indítómodul. Sajnos ez nem mindenhol fellelhető, így szerintm csak bolygóközi utakra felel meg, nem jó galaktikus szinten.
2020. jan. 1. 18:14
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
😂
2020. jan. 1. 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy és a hsz-eket is érdemes átolvasni:

[link]

1., A lábazat - a ki és belépési portál a közlekedők részére

2., Kolosszális raktárhelyiség - Ezen a fedélzeten tárolnak mindenféle felszereléseket.

3., Egy hatalmas állatkert, mely magába foglal állattenyésztési, kutatási területeket és egy madárföldet sok más világból származó lénnyel.

4., A mezőgazdasági kutatás területe. Olyan, mint egy hatalmas mezőgazdasági terület, ahol gondozott zöldségesek, kertek és gyümölcsösök találhatók.

5., Lakásközpont mindazon technikusoknak és személyeknek, akik az alábbi négy szinten szolgálnak.

6., Rekreációs szint szépen gondozott parkokkal minden korosztály számára.

7., Orvosi komplexum: betegellátás, fogorvosi ellátás, biológiai kutatás, hajó mosdók és helyiségek a teljes egészségügyi személyzet számára.

8., Földi evakuálás esetére készenléti szint, mely magánszemélyek részére szobákat, családok részére apartmanokat tartalmaz.

9., Az Egyetem egyesíti a Bölcsesség Termeit, hatalmas könyvtárakat, végtelen koncert termeket és kulturális érdeklődési területeket. Hatalmas tanulási csarnokokat minden korosztály számára, zene termeket és számítógépes tantermeket.

10., Speciális apartmanok: bármilyen nagyságú méltóságok számára, barakkok az idegeneknek, luxus kabinok és apartmanok többszörösen meghintve konferencia termekkel és gyönyörű tágas étkező és társalgó termekkel.

11., Az Ashtar Parancsnokság Központja és a Nagy Rotunda Találkozó Terem. Parancsnoki és kommunikációs központ.

12., A Tisztek Megfigyelő Állomása és Pilóta Irányító Központ...

Én nem bírom ezt az Astharos fénnyalókás szivárványos világot,viszont nálam bölcsebbek (és látók) is aszondják pont így néz ki egy,Asthar pedig nem valami Start Trekes szép szőke herceg,hanem nagyon is valódi magasabb Dés kőkemény entitás,méghozzá az Ark-ok osztályából..(az állítólagos csatornázásokat viszont nem szabad komolyan venni...)

Mivel a dimenzionális létezés és "láthatóság" szorosan összefügg az elért tudatossággal (fénysűrűség) ezért nagyon is el tudom képzelni,hogy egy 7. dimenziós lénynek még szüksége van arra,hogy járművek segítségével utazgasson olyan helyekre amit nem ismer,(amit igen,oda könnyebben megy értelemszerűen) aztán az alacsonyabb D-s fajokkal együtt való közös munka egyebek miatt is szükséges lehet...

Más dolog,hogy ha te elértél egy átfogóbb univerzumi és önismereti szintet (ennek következményeként) egy magasabb tudatosságot és átlépsz a 4. dimenziós sűrűségbe,attól még visszajöhetsz az anyagiba,hogy megmutasd magad esetleg tanítási célzattal,mert magadévá tetted ezeket a fizikai leckéket,itt is ott is otthon vagy...azonban egy bizonyos szint fölött már lehetetlen az alábukás anélkül,hogy ne sérülnél ezért találták fel a reinkarnációs beszületést is...az arkoknak pedig elég csak egy fénysugárral kommunikálniuk felénk ha nem akarnak szétégetni minket...bocs ha a szádbarágom egyszerűen nem tudom máshogyan..

Magasabb denzitásokban ezek az űrhajók élőlénynek minősülnek saját önálló tudatossággal..

Organikus űrhajó Pl.:

[link]

2020. jan. 1. 19:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Aztán itt is van egy érdekes cikk "Winston Keech - A Lyra-i trauma"

Egy Plejádi inkarnációjára való visszaemlékezésében 4 éves korában agymintát vettek tőle,hogy belenövesszék az űrjahó egy részébe amit majd vezetni fog,együtt való nevelkedés,majdhogynem szimbiózis és telepatikus kommunikáció talán érdekes és a témába vág:

[link]

2020. jan. 1. 20:44
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

63%-os válaszoló te aztán nem vagy semmi xD

[link]

2020. jan. 1. 20:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én konyítok valamit e témához, de nem.értem, miért kénd egy hetedik ds létformának bármi. 5. dimenziótól már minden annyira.... annyira folyékony. Már negyeidk dimenzióból is könnyedén beazonosíttasz időn és teren át bármit. Miért.kéne fényűrhajó egy 6-7 ds lénynek az utazáshoz, amikor már kb időn és teren.kívül létezik. Oda menifesztálja magát úgy ahogy akarja. Ezt a fényűrhajós dologt maximum 5D szintig tudom elképzelni. Sztem hetesnek nyomok egy privátot.

'Legfejlettebbek' xD

Mármint a legprimitívebbeknek van, a többinek nincs.

2020. jan. 2. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!