Gublug kérdése:
Vannak olyan csápos ufók akik nőneműek és minden csáp végén egy-egy női nemiszerv van?
Figyelt kérdés
Abból lehetne poreszt forgatni.2019. dec. 31. 15:32
11/15 anonim válasza:
oké kérdező, de valljuk be jogos, ha nincs hím, nekiállhat megcsápolni magát...akkor már, hímnős is lehetne. :)
de amúgy, ha a csáp végén vannak, akkor a csápon levő korongok hogy funkcionálnának? ;D
12/15 A kérdező kommentje:
LOL
A csapon levo korongokra nem gondoltam.
Csak arra h a csap vegen nuna van es 8 ficko uli korbe az ufo szuper kenyelmes fotelokban az ufo meg csak szivja magaba a ghetzit... ugy mint Shang Tsung a lelkeket, meg mint a szunyogok a vert... De sajnos senki sem tud ellenallni ennek az ufonak mert minden ficko imad elevezni ezert mindenki meg is hal...
A korongok eregethetnenk bodito kejgazt.
De vegul Pamela Anderson a Barbwire-bol menti meg a ferfiakat mert
1. ő ellenall a noi ufonak
2. Sokkal jobban nez ki mint a noi ufo
2020. jan. 1. 20:29
13/15 anonim válasza:
Én úgy tudom nem létezik ilyen földön kívüli faj, de a szürkék már próbáltak építeni ehhez hasonló apparátust a mikropénoszük miatt. Jelenleg a Hold belaejében folytatnak kísérleteket, de prototípusokat már bizonyos földi bázisokra is lehoztak.
14/15 A kérdező kommentje:
De a Hold sajtbol van, nem?
2020. jan. 7. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!