Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Mit jelenthet ha egy hatalmas modert hofehér szinte üres házban találom magam az álmomban, lemegyek a pincébe ahol szintén meglepően szép tiszta a fehér a fal, látok egy mosógépet, és egy csapot amiből tiszta víz folyik és sehogy sem tudom elállítani(lehet mosókonyha lett volna?!) meglehet..ami biztos hogy lépcsőn kellett lemenni...mint ha egy pillanatra láttam volna elsuhanni egy rágcsálót, sajnos nem tudom eldönteni mi volt az, de szerintem nem egér mert viszonylag nagy volt..kicsit parázok a sok fehér dologtól, számomra elég kellemetlen..hallottam hogy a sok fehér és rágcsálók álomban nem jelentenek jót..vagy ez csak egy jelentéktelen sima álom lenne?

2017. nov. 18. 02:30
 1/3 anonim válasza:
Ha babonás vagy,nyilvàn beleképzelhetsz ebbe bármit,szerintem nincs miért aggódnod:)) az agyad így fejtett ki valamit,amire előtte valószínűleg már gondoltál.
2017. nov. 18. 03:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Valójában minden álom egy jelentéktelen sima álom. Nincs jóshatásuk, vagy ilyesmi.
2017. nov. 19. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A ház belülről a lelki világodat ábrázolja. Üresnek, lakatlannak érzed magad. Céltalan, értelmetlen az életed nincs kivel megoszthatnád a gondolataidat. A pince a vágyaidat, félelmeidet szimbolizálja. A tiszta dolgokat, gondolatokat szereted. Félsz a kellemetlenségektől, veszteségtől. (mosógép) vélemény: talán ezért nem mersz belevágni semmibe. A rend, a fegyelem, a kiszámíthatóság vezérel (csap) ezen nem tudsz változtatni, mert ez éltet. (rágcsáló) Lelkileg néha labilisnak érzed magad. Hangulat változások, szexuális vágyak. Ezek tönkre tehetik a lelki harmóniádat. (nagy) a félelem e téren.
2017. nov. 20. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!