Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek Alaje...

Mi a véleményetek Alaje videóiról?

#Alaje #peljádok
2019. dec. 13. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az elgondolkodtató, hogy a csatornázó pénzt zsebel be egy földönkivüli üzenetéből. Ha tényleg igaz lenne akkor ezt nem hagyná, mivel ez így groteszk kép. Amúgy az Asthar videók után találtam tök véletlen ilyen nevű embert is és indiai volt a pasi. Tehát az Asthar videók valójában indiaiak gyártják? Ott meg kaszt rendszer van és bizonyos nőknek olyan mint a fogság tehát amiket mondtak ott akkor valószínűleg egy földönkívüli anno 1970-es évek üzenetét kapták fel hogy burkoltan a kaszt rendszerük azon tagjait megijesszék akik igencsak kihasználják az alattuk lévőt?

Csak mert a 70-es évekbeli üzenet mondanivalója nem a fenyegetés, hanem az ellenkezője.

Ezért írtam hogy valószínűleg közmunkás sorban lévő próbálja ezt az egészet kamuzni és ez azért necc mert az igazi jó földönkívüliekről egy groteszk ijesztő kép alakul ki az emberekben.

De ugyanez elmondható az 51-es körzetben dolgozott szegény ex dolgozó betelefonálásáról a rádióba. Szerintem ott sem az extradimenzionális lények a rosszak hanem a nagy főnökök kitaláltak egy illuzió képet, hogy beijesszék a kirúgott alkalmazottakat és hogy dilisnek tartsa mindenki őket. Mert ugye az igazság.....

2019. dec. 15. 00:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Elvileg asthar seran plejád mint jézus és a földet védik a megtért űrnácikal+hitlerel együtt a reptiliánoktól.

Na aki elhiszi az fizethet alaje-nak

2019. dec. 15. 00:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Konkrétan a blue book-ra gondoltam, ami a 60-as évek kamu aktája volt, amit manapság már közszemlére tettek a nagyközönség előtt. Én is egyszer csak úgy olvastam egy online hírekbe, de nem olvastam személy szerint, csak, hogy a kék könyvet mindenki elolvashatja. Mert feloldották a titkosítas alól. Igazából az is lehet, hogy talán a kormány attól félt, hogy az emberek bepánikolnának és ezért kitaláltak egy fedőkamu híreket. Lsd. 1938 Orson Welles ártatlan rádiójátéka, amire minden amerikai azt hitte tényleg, hogy jönnek az ufók a Marsról.

És lehet a 60-as évekbe szimplán az ott dolgozó elcsípett egy beszélgetést véletlenül két kollégája részéről akik csak fikciókról beszélgettek unalmukba, ő pedig azt hitte hogy ez az igazság szegény.

2019. dec. 15. 00:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet nem a 60-as évek, mikor landolt az 50-es körzetbe az Ufó? Amit próbáltak eltusolni? Előző vagyok.
2019. dec. 15. 00:38
 15/19 anonim ***** válasza:
*51-es körzetbe
2019. dec. 15. 00:40
 16/19 anonim ***** válasza:

12-es akkor azért irkálnak ilyen népirtó üzeneteket.

Én nem hiszem, hogy csak úgy lepaktáltak volna velük, azt jobban el tudom képzelni, hogy büntetésüket töltik le.

Én személy szerint nem szeretném, hogy olyan védje a Földet, aki egyszer elkezdte kiirtani, és az áldozataikkal, miért nem dolgoznak együtt a jó földönkívüliek? Képzeljétek el, akik ártottak mindent megkapnának, akiknek meg ártottak azok elől meg mindent amire szükségük van elrejtenék,elpakolnának vagy megszüntetnének.Milyen világ lenne? Nagyon nem stimmt!

Ahhoz képest, hogy szeretetben és békében élnek ugyanolyan eszközzel akarnák megoldani a nép manipulálókkal a dolgot belekeverve ebbe a tudatlan ártatlan embert is?

Miért érné meg nekik is ugyanolyanná válni és ártani?

Itt valami nem stimmt, max azt tudom elhinni, hogy valahogy a rossz földönkívüliek, entitások beszélnek az ő nevükbe, vagy az is lehet, hogy szimpla emberi cselekedet, láttam már olyan videót a 70-es évekbe, ahol megszakították a tv műsort szintén,és két röhögős maszkos embert mutattak, ahogy az egyik csapkodja a másik fenekét ritka taszító volt az egész, vannak hülye rossz hackerek akik ennyire unatkoznak, megtévesztés.

Csak azt nem értem, mivel nekik vannak képességük, telepatikus, akkor miért hadat üzennek, emlékezet törlésre is képesek, szóval olyanok akik ártanak ártatlanoknak az ártatlanok védelme érdekében önvédelemből is, elfelejtetthetnék az ártókkal a szándékukat. Ezért írtam, hogy valami nem stimmt ezekkel a videókkal. És azt is olvastam, hogy ez a földönkívüli faj a reptiliánoktól is fejlettebb, szóval nekik csak a telepata képességüket kéne használni, hogy segítsenek ártatlan embereken.

Én ha jó földönkívüli faj tagja lennék képességekkel, akkor rólam nem tudnának semmit, úgy segítenék. Minden adatomat,amit az emlékezetük tárol kitörölném, és nem véletlen úgy, hogy ne tudják, ha szükség lenne, hogy emlékezzen visszadnám az emlékeit rólam, de óvnám őket, hogy ne emlékezzenek rám a saját maguk védelme érdekében, hogy ne csináljanak magukból hülyét, és a saját védelmem érdekében is.

Én nem hiszem el ezt a maszlagot, érdekesnek tartottam a 70-es évek tv megszakítású üzenetét ami kb ok, de azt sem Asthar mondta, hanem Vrillon nevezetű, csak az ő parancsnokságához tartozott mert ott nem erről van szó, hogy majd ők hadat üzennének. De nem hiszem, hogy az igazi nem tudhatjuk milyen nevű "Asthar"-nak mondott jó földönkívüli így oldaná meg ezt a helyzetet, hogy hadat üzen.

Őszintén nem hiszem, hogy Asthart valójában Astharnak hívják, az egy indiai név.

És a 70es évek üzenete sem biztos, hogy az ő üzenetük.

Miért ijesztegetnék az embereket. Ilyen helyzetbe inkább óvnák őket, és a képességüket használva segítenének. Mivel az 1938-as szimpla emberi rádiójáték Orson Welles regénye miatt mindenki menekült a házából. Nem nem logikus.

Akivel meg cimbizni akarnak úgy is cimbiznek,de nem azonnal, hanem idővel, nyilván úgy, hogy ezen ember nyitott könyv a számukra.

2019. dec. 15. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

ez egy primitív átverés.

kamu az egész, innen-onnan összelopkodott marhaság.

2019. dec. 16. 00:31
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Régebben én is elhittem ezt, azóta kiderült, hogy az igazság teljesen más, és ez egyáltalán nem valós.
2019. dec. 22. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted 80%ban jó és megfelelő amit mond
2020. jan. 30. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!