Ufok joslasait miert nem vettek komolyan?
Ez milyen könyv? Leírnád a címét? Kíváncsi vagyok.
Amúgy ne haragudj, hogy hasznos választ nem tudtam adni.
Hiszem, ha látom-mondanám, de nem mondom :)
Majd leellenőrzi a leendőbelid :)
attól még hogy könyvben van... Akkora FAKE, hogy kilóg a monitorból...
És honnan rabolták el az ufonauták... egy föld körüli pályán lévő hajóról... Annyi ott a tereptárgy van már kint, hogy elég nehéz oda besorolni... kb, mint az M0-ra...
Aztán el kellett, hogy jöjjenek idáig... Mi emberek meg ugye úgy kémleljük a világűrt (nem csak szabadszemmel) ,mint a vettmalac... Szóval észre vették volna... akár magát a hajót, vagy a kisérő háttérzajokat...
Az lehet, hogy h*lye vagyok, de hogy Te még nállam is h.lyébb vagy... Semmi olyat nem írtam, hogy nincsenek, csak azt, hogy ha erre jönnének, akkor talán a NASA (amerikai űrkutatási hivatal) talán hamarabb észlelné a jelenséget a rádióteleszkópjaikkal, mint e szabadszemmel... Mert ugye azokkal messzebb el lehet látni, mint szabadszemmel...
Másodszor, szerinted a GPS hogyan működik? műholdakról... De nem csak az a 24 műhold van fent, mert vannak fent még geológiai megfigyelő-, meteorológiai megfigyelő-, kommunukációs- és bizony még kémműholdak is... A nemzetközi űrálomásról nem is beszélve, ami másfél óra alatt kerüli meg a Földet...
De ha Te azt hiszed, hogy okosabb vagy a NASA fizikusainál... (inkább no komment) ... Pedig ők már az időutazással is foglalkoznak, mindenféle varázslat nélkül... És már van rá racionális elveken álló elmélet is... Akkor ki is a h.lye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!