Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufok joslasait miert nem...

Ufok joslasait miert nem vettek komolyan?

Figyelt kérdés
pl: vettem egy olcso ufoskonyvet meg 95ben,abban xy-t elraboltak az ufok es elmagyaraztak neki,hogy a foldon a 2000es evekben elkezdodnek a termeszeti katasztrofak,es meg azt is,pontosan leirtak,hogy thaifold kornyeken cunami lesz...-na,ez volt 95korul,es ezek tenyleg megtortentek,utana 5-10evvel...ehhez kepest azok akik ezeket a figyelmezteteseket kaptak az ufoktol,nem tudtak ezt tovabbadni,mert hulyenek neztek volna oket...na most,ha egyszer ez igy le lett irva,meg konyvben is akkor meg is csak van bizonyitek...
2010. júl. 18. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Ez milyen könyv? Leírnád a címét? Kíváncsi vagyok.

Amúgy ne haragudj, hogy hasznos választ nem tudtam adni.

2010. júl. 18. 14:02
 2/12 anonim válasza:
100%
engem is érdekelne a címe
2010. júl. 18. 14:14
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Hát mondjuk azt nem bánnám, ha téged is elrabolnának az ufók, csak ha lehet vissza ne hozzanak!
 4/12 anonim ***** válasza:
4%
Engem raboltak már el ufok, bár akkor nem a katasztrófákról beszéltek nekem, önző módon a pénisznövelést választottam. Senki sem hiszi el nekem.
 5/12 anonim ***** válasza:

Hiszem, ha látom-mondanám, de nem mondom :)

Majd leellenőrzi a leendőbelid :)

2010. júl. 18. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak: jó hogy nem igaz, hülye kérdésre hülye válasz.
2010. júl. 18. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:
ez a könyv engem is érdekelne!
2010. júl. 18. 16:18
 8/12 BlackSword ***** válasza:

attól még hogy könyvben van... Akkora FAKE, hogy kilóg a monitorból...

És honnan rabolták el az ufonauták... egy föld körüli pályán lévő hajóról... Annyi ott a tereptárgy van már kint, hogy elég nehéz oda besorolni... kb, mint az M0-ra...

Aztán el kellett, hogy jöjjenek idáig... Mi emberek meg ugye úgy kémleljük a világűrt (nem csak szabadszemmel) ,mint a vettmalac... Szóval észre vették volna... akár magát a hajót, vagy a kisérő háttérzajokat...

2010. júl. 18. 18:14
 9/12 BlackSword ***** válasza:

Az lehet, hogy h*lye vagyok, de hogy Te még nállam is h.lyébb vagy... Semmi olyat nem írtam, hogy nincsenek, csak azt, hogy ha erre jönnének, akkor talán a NASA (amerikai űrkutatási hivatal) talán hamarabb észlelné a jelenséget a rádióteleszkópjaikkal, mint e szabadszemmel... Mert ugye azokkal messzebb el lehet látni, mint szabadszemmel...

Másodszor, szerinted a GPS hogyan működik? műholdakról... De nem csak az a 24 műhold van fent, mert vannak fent még geológiai megfigyelő-, meteorológiai megfigyelő-, kommunukációs- és bizony még kémműholdak is... A nemzetközi űrálomásról nem is beszélve, ami másfél óra alatt kerüli meg a Földet...

De ha Te azt hiszed, hogy okosabb vagy a NASA fizikusainál... (inkább no komment) ... Pedig ők már az időutazással is foglalkoznak, mindenféle varázslat nélkül... És már van rá racionális elveken álló elmélet is... Akkor ki is a h.lye?

2010. júl. 19. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem fogja leírni a könyv címét,mert nincs ilyen könyv -.-
2010. júl. 29. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!