Alvásparalízisnek lehet nem evilági vonatkozása?
Az utóbbi időben nagyon sűrűn volt alvásparalízisem, éjjelente többször is. Az évekkel ezelőtt meghalt mamám jelent meg álmomban, és mindig csicskáztatott valamivel. Olyan is volt, hogy a háza előtt álltam álmomban, és valami nyitogatta, csapdosta az ajtót és ablakokat, ami eléggé ijesztő volt.
Egyébként ebből már nagyon elegem lett egy idő után, és mindig felébresztettem magamat, amikor megjelent álmomban. Egyszer reggel már majdnem teljesen ébren voltam, és megkérdeztem, hogy kérdezhetek-e tőle valamit. Éreztem, hogy elzsibbadok, és egy férfi hang mondja a fejemben, hogy kérdezz. Megkérdeztem mit akar tőlem, erre valamit elkezdett össze-vissza beszélni. Én erre megharagudtam, és anyázva elküldtem (komolyan). Azóta egyszer-kétszer felbukkant álmaimban, de már jól viselkedett. Már hónapok óta nem jött el. Most is vannak alvásparalíziseim, de nem vele, nem annyira durvák, és könnyebben feltudom ébreszteni magamat. Ilyenkor egyébként nagy kínszenvedések árán néha sikerül megmozdulnom, és felébredek.
Szerintetek lehetett valamilyen szellem, démon, vagy hasonló? Esetleg a mamám? Egyébként egyszer mertem aludni a volt szobájában, de akkor is félve, és eléggé kellemetlenül keltem fel. Mintha valami nyomás alatt tartott volna, arra ébredtem fel. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha mélyen a víz alatt lettem volna. Egy esti alvás sosem mertem volna bevállalni ott egyedül. Viszont haverommal aludtam ott többször is, és akkor olyan nyugalmas volt a szoba, mintha otthon aludtam volna.
Nem, viszont ilyen szinten ez már orvosi kérdés.
Én a helyedben nem várnám meg, amíg ez már mentális károkat okoz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!