Mi okozhatta ezt hogy egy árnyék alakot láttam vörös világító szemekkel?
Figyelt kérdés
Tegnap este többször is erre keltem, hogy felkelek az éjszaka közepén.
Megpróbáltam felkapcsolni a villanyt de valamiért nem sikerült. Megpróbáltam kinyitni az ajtót de az se sikerült. Pedig az ajtó mindig nyitva van.
Ezt csak álmodtam, utána valójában észrevettem hogy mekkora különbség van az álom és a válóság között. Nem.
Megint az történt hogy vagy 10x? hittem azt hogy már tényleg ébren vagyok.
Nagy nehezen végül kijutottam, de még mindig csak álmodtam. Egy furcsa árnyék szerű lény volt az ajtó mögött. Csak a szeme világított vörösen. Megpróbáltam elijeszteni, de utána TÉNYLEG felébredtem. Folyamatosan rázott a hideg, pedig nem is fáztam!
2019. júl. 16. 23:22
1/6 anonim válasza:
Álmodtad. Én ennél sokkal rosszabb dolgokat is láttam már. Szagok, hangok, érintések, nyálkás cucc, stb. Felébredtem és semmi nem volt de azt álmodtam hogy az ágyamban vagyok és minden pont úgy volt a szobában is. Ja meg járkálást is hallottam egyszer kétszer jó elég sokszor. 😂 De megnyugodhatsz ezek álmok. Kevesebb szadis filmet nézz.
2/6 anonim válasza:
Alvásparalizisetek volt. A kérdezőnek és az első válaszolónak is. Keressetek rá.
3/6 anonim válasza:
Besotétedett mire Apukád hazaért a műszakból, és előtte 8 órát hegesztett.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez nem egészen alvásparalízis, mert tudtam mozogni, csak valahogy nem tudtam hatni a tárgyakra. Vagyis eleve úgy kezdődött hogy valami zajt hallottam mintha valaki lenne a házban...
2019. júl. 17. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!