Fekete árnyék, mi lehet ez?
Pár napja kezdődött az egész, de eleinte nem igazán izgatott a téma; viszont ma nagyon beijedtem; ezért is írok. A héten éjszaka volt egy nagyon rossz álmom, éjjel olyan 2-3 óra felé felébredtem, és pontosan az arcom előtt valami fekete dolog lebegett, nem sokáig, pár másodpercig aztán nagyon gyorsan a szoba másik vége felé "szállt" és eltűnt. Éjszaka volt, sötét volt a szobában de az a valami még a szoba sötétjénél is sötétebb volt, pontosan ki tudtam venni, a levegő is olyan furcsán hűvös volt, ezért maradt meg bennem az emlék ennyire. Azt hittem álmodtam/nem ébredtem fel teljesen, ezért annyiban is hagytam a dolgot, nem foglalkoztam vele. Csütörtökön egyik barátnőmmel mentem este sétálni, a házunk előtt amikor találkoztunk nagyon furcsán nézett rám, aztán ahogy sétálgattunk, beszélgettünk, nem meséltem neki az "álmomról", viszont ahogy elváltunk megjegyezte, hogy egész idő alatt, ahogy rám nézett, valamit mindig látott a hátam mögött, de mindig csak a szeme sarkából,amikor rám nézett eltűnt az a dolog. Ő úgy mondta, hogy valami fekete árnyék, ma pedig a nagymamám mondta ugyanezt, a bejárati ajtónál álltunk a szüleimmel, és amikor elköszöntünk tőle, akkor mondta hogy valami furcsa árnyék vetődik rám, de már akkor is látta, amikor nálunk járt a héten. Akkor viszont nem este volt, nem is szürkület, hanem fényes nappal.
Nem igazán hinnék az ilyen szellemes dolgokban, soha nem foglalkoztatott a dolog, de most kicsit megijedtem, mert én magam is láttam éjszaka, legalábbis talán azt láttam, illetve a barátnőm és a nagymamám is, holott egyiküknek sem meséltem erről a hülyeségről.. szóval szerintetek mi lehet ez?
"Akkor már inkább fekete" :D
Igen, a közhiedelem szerint azoknak nagyobb van...
Köszi a válaszokat :)
Utolsó, nem én kérdeztem, mint látod az egy tavalyi kérdés, én meg csak emiatt regisztráltam be, hogy ezt megkérdezzem :D Szóval nem, nem én kérdeztem.
Semmi baj, a fekete árnyék nem ártó!
Félni a fekete test fehér árnyékától kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!