Mit mondasz erre? Nem értem.
Figyelt kérdés
Most írom le míg friss az élmény.Szóval ma reggel sokáig az ágyban voltam és csak becsuktam a szemem és feküdtem de nem aludtam el mert már 8-9 óra fele volt és csak pihentem.Aztán egyik pillanatról a másikra a bal fülemen( a jobb fülem volt a párnán) hallottam egy halk röhögést és egy kicsit mintha rosszindulatú lett volna; olyasmi mint a : hahaha. Aztán a fülemnél olyan leírhatatlan dolgot észleltem és később be is dugult a fülem.De a pláne az az egészben hogy próbáltam szólni anyának hogy anya de egyszerűen nem bírta hangot kiadni a számon mintha valami nem engedné és megmozdulni sem bírtam és mindez kb 1 perc leforgása alatt.Nem értem ez mi lehetett.. anyának is mondtam de ő nem tudott rá mit mondani.2010. júl. 10. 09:51
1/10 anonim válasza:
Aludtál, csak nem tudtál róla. Én is néha észrevétlenül elalszom ilyen helyzetekben.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor jó :) de a többi dolog amit leírtam az csak álmomban volt ezért nem tudtam megszólalni ?
2010. júl. 10. 10:03
3/10 anonim válasza:
Igen. Nem álmodtad még soha, hogy akárhogy is próbálkozol, nem tudsz megmozdulni? Én van, hogy a szememet sem tudom kinyitni.
4/10 anonim válasza:
Velem is ez volt tegnap,nem bírtam megmozdulni,kiakartam nyitni a szemem,sikerült is de hirtelen vissza csukódott és akármit akartam csinálni,semmit nem tudtam,amikor kinyitottam a szemem egy hülye alakot láttam,de aztán megint vissza csukódott.Aztán sikerült megmozdulni.
6/10 BlackSword válasza:
Feltehetőleg álmodtál... Ilyen élményem nekem is volt... Öcsémmel a bukást néztük... Én meg feküdtem az ágyon, és becsuktam a szemem... És félig aludhattam is... Mert a film ment tovább, de álom is volt, mert hirtelen Hitlerré váltam... Mintha én lennék a filmbeli ő... És mivel láttam a filmet... Egy idő után elkezdtem parázni, hogy ha az ott most meghúzza a ravaszt, akkor én is meghalok... És tudtam, hogy mi fog jönni, de nem tudtam változtatni rajta, akármennyire is akartam.l.. Mert ugye ment a film... De szerencsére öcsém zajongott felkeltem rendesen... Lehet lepontozni, meg leszólni, mert utólag én is csak nevetek az egészen, de akkor és ott Qrvára ijesztő volt...
Szerintem szenderegtél, mint anno án is...
7/10 anonim válasza:
Keress dolgokat alvásparalízis témakörben. Nem betegség, nem is tünet, csak jelenség. Főleg ifjúkorban gyakori, és ez a lényeges ismertetője, hogy a test alszik, a tudat érzékeli a testet, és bevegyülnek álom-elemek is.
8/10 anonim válasza:
valszeg álomparalízis.nekem is volt már.feszült,ideges,hajszolt vagy mostanában? mert attól könnyen lehet.továbbbá ha az agyad pszihésen túl van terhelve,tul sok információt kell feldolgoznia,akkor alakíthat ilyen dolgokat.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megfogadom a tanácsotokat :)
2010. júl. 10. 17:41
10/10 anonim válasza:
Tényleg valószínű, hogy álom, vagy félálom. Én egy reggel úgy emlékszem, hogy felkeltem és halottam, hogy a tesóm azt mondta anyának, hogy elviszi a telefonom, mert az övé lemerült, és szólni akartam neki, de nem bírtam megszólalni, aztán visszaaludtam. Lehet, hogy csak álom volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!