Ez hogyan lehetséges? Nem értem! Bôvebben lent!
Biztos egy démon kaput nyitottál meg a varázsvizeleted segítségével, amiből hamarosan szellemek fognak kijönni :S
Ami a jeleket illeti, azok óperzsa jelek lesznek, és a halált szimbolizálják, amit te hozol a világra! Csak egyféleképpen zárhatod be ezt a kaput! Holnap pontban 13 órakor sz.rd össze az egyetem falát ott ahol levizelted, és az ujjaddal a már kirajzolódott jelre rajzolj rá egy nagy Alfát az ürülékedből!!!
Ami a szobád falán történt arra nincs magyarázat. Szerény véleményem szerint talán valami másik dimenzió is megnyílt, és igy jött létre 2 átjáró, ha igazam van, akkor a szobád falából félmeztelen jóképű vámpírok fognak kimasírozni, hogy elrabolják a tinik szüzességét!! Ezt a kaput is hasonló módon zárhatod be! Sok sikert!!
nos nem a műszaki egyetemre jársz...
a vizelet nitrogént tartalmaz, ami reakcióba lép az adott burkoló/építőanyaggal, így kirajzolódik a hugyod formája.
Természetesen az ilyen hugyrajzok egy hugykaput nyitnak a hugyvilágba, amin keresztül átjönnek a hugykoboldok és telehugyozzák a házadat. Egyetlen megoldás az elkergetésükre, ha max hangerőn SP-t és Justin Biebertt játszol felváltva, attól beszarnak, de legalább elmenekülnek.
Sok sikert!
"levizeltem a falat"
Nem mondhatnam, hogy valami jo es dicseretre melto szokasod van pl., eleg gusztustalan, de egeszsegtelen is, s nem hiaba talaltak ki a WC-t pl. ezen is elgondolkozhatnal, hiszen az urulek az betegseghordozo is egyben.
Az elhunyt lelkek nagyon sokan elnek itt mellettunk, a fizikai sikon, s Ok ugyan latnak minket, de Mi nem.
Erre biztosan nem gondoltal, lehet hogy "valakit" lepisiltel, vagy "valaki" megunta ezt a szokasodat es most megtanitja azt, hogy hova illene, kellene menni, amikor uriteni akarsz.
Vegezz testi-lelki tisztitast, es bunbanatot, s aztan pedig elhagyod ezt a rossz tulajdonsagodat, vagy szokasodat.
Most amit megteremtettel magadnak, azt csak Te tudod megszuntetni!
Hehe :D
Ez marha jó, tetszik a humorod xD Nagy barom lehetsz, kedves kérdező :D Legnagyobb tiszteletem, hogy pont 0:00-kor tetted fel ezt a nagyszerű kérdést! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!