Volt már olyan, hogy valamit videóra vettetek, és valami para dologot vettetek észre visszanézéskor rajta?
Figyelt kérdés
Ha igen,mit?2019. jún. 25. 15:37
1/12 anonim válasza:
Nem, mert alapból úgy állok hozzá, hogy nincs semmi, ami nem illik oda. Az agy bármit képes veled elhitetni. Ha nagyon akarsz látni egy szellemet, akkor látni is fogsz, mert valamibe belemagyarázod.
2/12 anonim válasza:
Ezért van az, hogy nincs egyetlen szellemes videó sem, ami egyértelmű lenne. Ellenben van egy csomó olyan videó, amibe az agy belelátja azt, ami nincs is ott.
3/12 anonim válasza:
Videón nem, de felhőfotózás egyszer meghökkentő eredményt adott.
Kettős expozíció csináltam (szándékosan). A felhőfoszlányok így összeadódva egy idős férfi arcát rajzolták ki.
4/12 Mihago válasza:
Igen. Kerékpárlopást biztonsági kamerával. Aztán mikor megfogták a rendőrök a csávót, égre-földre megesküdött, hogy az nem ő a felvételen, és a biciklit is most vette valakitől, nem is tudta, hogy lopott. És a rendőrség ezt elhitte, és megszüntették az eljárást ellene. Kísértet volt, ez biztos! Eléggé para.
5/12 anonim válasza:
Igen. De aztán tönkre is ment a kamerám. Senki sem hiszi el nekem, úgyhogy nem árulom el h mi volt.
majd veszek egy új kamerát a nyár végén. de szerintem már nem lesz semmi extra otthon.
6/12 A kérdező kommentje:
5/5 légyszi elmondod? :)
2019. jún. 26. 12:04
7/12 anonim válasza:
Attól, hogy a kamera tönkrement, az SD kártya, amire a kép mentődik, még ép.
8/12 anonim válasza:
Én is jártam már hasonlóan mint az 5ös. Meg láttam is olyat, amit lehet nem kellett volna látnom szabad szemmel.. De úgysem hinnénk nekem, úgyhogy nem írom le én sem.
9/12 A kérdező kommentje:
8/8 kérlek elmondjátok? pls
2019. jún. 26. 19:35
10/12 A kérdező kommentje:
8/8 hogy értve hogy nem kellett volna látnod szabad szemmel?
2019. jún. 26. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!