Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Először folytonos rémálmok,...

Először folytonos rémálmok, felébredes arra hogy fulladok, most pedig egy kb fel centis vágás szeruseg a nyakán közepén?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja kezdődött az állandó rémálom és rendszeresen felebredtem az éjszaka közepén arra hogy fulladok és mikor a párom megkérdezte hogy mi a baj mintha valaki akadályozna hogy beszéljek mintha szorítanak a nyakam és ma mikor felketem éreztem valamit a torkon kozepen nem tudtam nyelni se beszélni és mikor elmentem zuhanyozni egy kb 0.5 centis vágás szeruseg volt a nyakamon. Egyre jobban aggódók/aggódunk mit tegyek ??

2019. máj. 14. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt letudod írni hogy miről szoktál álmodni?
2019. máj. 14. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is először az álmodat kellene megfejteni.Írd le.
2019. máj. 14. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
A reflux az alattomos dolog! Néha beleszól az álmainkba is.
2019. máj. 16. 12:39
 4/12 anonim válasza:
56%
Mekkora az életbiztosításod?? Van az a pénz amiért útban vagy. Meglátásom szerint a saját párod fog elrakni lábalól. Azért fulladsz mert éjszaka fojtogatni próbál, a vágás pedig azért van, mert ha a fő ütőered eltalálja, akkor 1-2 perc és kivérzel, csak még gyakorol. Max azt mondja majd hogy betörtek és megtámadtak titeket, gyorsan szétbass.a az egész házat és már kész is... de te sajnos odavesztél. Nincs nagyobb tartozása? Sokat lóg otthonról? Gyanús telefonhívások? Új munkatársnő a cégnél? Külföldi utazás? Új barátok? Új autó ötlet?
2019. máj. 17. 02:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Jézusom.. Ne feltetelezzunk már ilyen dolgokat
2019. máj. 17. 03:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Élsz még?
2019. máj. 19. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Fú ez nagyon durva.

Amúgy #3 a reflux az hogy jön ide?! Az egy gyomor betegség. Én csak tudom mert azzal születtem és még műteni is kellett vele annó.

2019. máj. 20. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
37%

arra hogy fulladok.... mintha szorítanak a nyakam....éreztem valamit a torkon kozepen nem tudtam nyelni...

Ezek a reflux tünetei, mikor a gyomortartalom a légcsőbe jut. A rémálmok sincsenek messze a refluxtól!

A reflux (nyelőcsőbe visszajutó gyomortartalom) az ébredés elötti órákban történik, mikor a gyomorban már nincsen szilárd anyag. Mikor a test olyan pozícióban van, ez könnyedén bekerülhet a légcsőbe is. Ilyenkor a test különböző görcsös állapotokba kerülhet.

A reflux az a szervezet egyik öntakarító mechanizmusa. Problémát csak akkor jelent, ha a nyelőcsőben lévő szennyeződés olyan makacs, hogy többszöri öblítésnek sem enged. Ilyenkor a savas nyomortartalom felcsípheti a nyelőcső belső hártyáját, ami már szinte elviselhetetlen tüneteket is okozhat.

2019. máj. 21. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:

A reflux egy gyomorbetegség. Nekem úgy magyarázták, hogy van a nyelőcső gyomor felőli végén egy kis kapu szerű dolog ami, mikor pl eszel és leér a kaja, vagy iszol és le ér az innivaló, kinyílik és beengedi ezeket a gyomorba, aztán visszacsukódik, épp azért hogy ne menjen vissza semmi aminek nem kéne, hanem a gyomorban lévő dolgok megtudjanak emésztődni rendesen. Namost... a reflux az amikor a szóban forgó kis "kapucska" nem záródik vissza rendesen. Ilyenkor jönnek vissza az elfogyasztott ételek italok, meg a gyomorsav is. De ez nem normális dolog. Nekem is ez volt, ezért műtéti úton a gyomromat kicsit ráhúzták a nyelőcsövem végére.

Szóval ezért nem értettem, hogy jön ide a reflux.

Tehát először is a vágást hogy magyarázná a reflux? Olyat az nem okoz.

Másodszor, ha tényleg azért érezted amit éreztél kérdező, mert refluxod van, akkor nagyon gyorsan fordulj vele szakorvoshoz. Nem vicc.

2019. máj. 22. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

A reflux az Nyelőcsőbe visszajutó gyomortartalom. Guglizd ki ha nem hiszed! Az hogy valakinek már el van ernyedve a gyomorszája, az már a reflux betegség következménye. Meg még jónéhány következményét is említik reflux betegség nevében. A köztudatba ezért került be veszedelmes betegségként. És aki a korábbi előzményeket nem szemlélte soha, az feszt hajtogatja a saját és mások hülyeségeit. Mert orvoshoz mindenki csak akkor megy, mikor már a tünetek szinte elviselhetetlenek a szenvedő számára. Az orvosnak viszont sosem voltak tünetei, csak a mások elmondásából a saját következtetéseit vetették papírra. Így teljesen figyelmen kívül maradt, hogy a nyelőcsőben megtapadt ételmaradék a refluxnak mint betegségnek az első és legfontosabb oka. Ugyan, a gyomorsavat lehet csökkenteni központi idegrendszerre ható orvosságokkal, de a reflux az eztán is fenn áll. Csak mert már nem csípi a gyomorsav a nyelőcsövet, ezért a gyomorsav által felmart sebek be is gyógyulhatnak. De gyógyszer abbahagyása után ez ismétlődik, aminek idejét meghatározni nem lehet.

Ez az ismétlődő betegség és a gyógyszeres kezelések, képes annyira tönkretenni az ember idegrendszerét, hogy már fiatalon öngyilkossági hajlama keletkezik. De az öngyilkosok már nem tudnak mesélni, nem tudják elmondani, hogy mi volt az öngyilkosságuk valódi oka!

De az biztos, ha a nyelőcsőre jobban odafigyelnénk, ez az öngyilkossági hajlam ki sem alakulhatna!

2019. máj. 23. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!