Vágás nyomok a háton, mitől? Szellem lehet vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
4 évvel ezelőtt március 28-án, anyukám hátba szúrta az akkori barátját, aki ivott és bántott minket de ez lényegtelen azóta nem hallottunk róla semmit. Péntek este azt vettük észre Anyukám hátán hogy ilyen vágás szerű nyomok vannak, több kisebb és nagyobb csíkban, a Jobb oldalt a hátán, és ebbe a legérdekesebb az volt hogy pont Március 28-an lett ez anyukám hátán, és az nap mondogatta is hogy késsel álmodott. Sose hittem, és ő se hitt az ilyenekbe, de most nagyon megijedtünk! Ja és nem karmolta meg senki meg semmi ilyesmi, nem is hasonlít karmolásra, olyan a nyoma mint mikor elvágod a kezed egy picit vagy valami ilyesmi!2014. márc. 31. 17:33
1/7 anonim válasza:
Papot kérdezzetek vasárnapi mise után vagy máskor. Nem viccből írtam
2/7 anonim válasza:
Inkább értelmes dolgokkal foglalkozzatok.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, és nem hazugság! Szerintem veled történne te is meglepődnél.. eddig én is ugyan úgy gondolkodtam mint te....
2014. márc. 31. 17:59
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy terhességi csík vagy miaz. Nem nagyon ismerem, csak hallottam róla. Ha anyukád esetleg túlsúlyos, vagy valamikor (az elmúlt 4 évben) beteg, terhes, vagy sérve volt, akkor lehet amiatt jöttek ki. Ha egyik sem passzol, akkor nem tudom mitől van.
Az meg hogy késsel álmodik nem csoda. Szerintem minden nap visszaemlékezik arra napra, amikor hátba szúrta a barátját. Nem csoda hát, hogy arról álmodott.
5/7 anonim válasza:
De írd be gogleba, hogy terhességi csík, én is csak most néztem, és hasonló mint a monster energia italon a karmok, csak még élethűbb.
6/7 anonim válasza:
szerintem visszajött vágási feri!
7/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy azok a sebek vagasok voltak? Ha sebeszorvos vagy, akkor nem szoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!