Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ilyen sokkoló...

Miért álmodtam ilyen sokkoló történetet?

Figyelt kérdés

Azt hiszem sokkot kaptam az álmomtól. Hosszú és összetett volt, de most csak a lényeges részeket írom le. Elraboltak. Egy 30-40 év körüli férfi volt. Egy cellában tartott, majd egyszer mikor belépett, látszott rajta hogy nagyon elkeseredett és nincs teljesen magánál, dühös volt de mégis teljesen érzelemmentes. Kés volt nála. Kényszerített, hogy leüljek mellé egy székre majd szavakat (nagyon sokat) vágott a csuklómba a késsel. Nem keltem fel közben. Most is emlékszem az érzésre ahogy az éles kés járt a bőröm alatt. Nagyon-nagyon sokáig tartott, és én egy pillanatra sem hagytam abba a hangos sírást és a férfi kérlelését, hogy hagyja abba. De nem tette. Mikor végzett elment. Azután akárhányszor visszajött keservesen sírtam és nem voltam képes megszólalni.

Ha erre gondolok még most is sírógörcs jön rám és azt hiszem ez az álom nem csak a mai napom pecsételte meg. Úgy érzem valami baj van... Jelenthet valamit ez az álom?

2018. jún. 7. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Túl sok Liam Neeson-filmet nézel.
2018. jún. 7. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Rosszabb, ha megerőszakolnak álmodban... :(
2018. jún. 7. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Túl sok Harry Potter...?

Nem feltétlenül jelent valamit, az ember sokszor álmodik nyomasztó dolgokat. A párom egyszer egy kerek kis disztópikus regényt álmodott meg, neki a végtagjait rövidítették meg, hogy kevesebbe kerüljön a fenntartása.

Látható oka nem volt, csak összerakta az agya.

2018. jún. 7. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Az álmok arra valók, hogy az agyad átpörgesse a napodat - a történéseket és a gondolataidat egyaránt.

Amit nem képes "egy falatra" feldolgozni, azokat "átrágja" alaposabban, és álom formájában dolgozza fel.

Múltkor utánaolvastam, hogy regényírásnál hogy kell írni a traumatikus álmokról, és a cikk szerzője egy barátját írta példának, aki katona volt.

A fickó szereti az Odaát (Supernatural) sorozatot.

Amikor háborús rémálmai vannak, olyankor nem konkrétan azt álmodja, ami valójában történt, hanem kicsit keverednek a dolgok, például végigkergeti egy vérfarkas annak a városnak az utcáin, amelyikbe katonaként kiküldték.

Lényeg, hogy az agyad valamihez köti ezt az élményt. Milyen aggodalmak foglalkoztatnak, történt valami újabban?

2018. jún. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!