Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kérlek titeket akik kicsit...

Kérlek titeket akik kicsit konyítanak az álomfejtéshez vagy az asztrál utazáshoz most ne tartsák vissza, leírom az álmom vagy utazásom? Történetét lent.

Figyelt kérdés
Nos az egész úgy kezdődött hogy egy üres vizespohárral tartottam egy üres lila színű ablaktalan szoba felé,a szobába érve kicsúszott a kezemből és mielőtt még leesett volna felkaptam.A következő pillanatban már lebegtem olyan egy méter magasságban arccal a föld felé majd megfordultam arccal a plafon felé csukott szemmel,majd eszméltem mi történik velem és megijedtem kapálóztam mire felébredtem és zúgó hangot hallottam ami két pillanaton belül elmúlt. Lehetséges hogy asztrál utazásban volt részem? Ha igen,lehetséges valahogyan megtanulni azt hogy mit kellene tennem mielőtt pánikba esnék? Volt már hasonló eset nagypapám halálakor csak akkor azt éreztem mintha valaki tartana alulról,ott szintén kapálózni kezdtem kimondtam 3szor hogy papa és felébredtem. Ő lett volna aki segített? Miért hívhatott utazásra,vagy csak egy álom?
2017. jún. 5. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez csak egy sima álom volt, nem asztrális utazás lol :D
2017. jún. 5. 22:57
 2/3 thoomas26 ***** válasza:

Az álom minden esetben asztrál utazás. Mindenkinek van egy saját kis asztrál világa, melyben álom alatt tartózkodik. A gondolat teremtő erejével teremtjük ekkor itt az álombeli valóságunkat, melyet a gondolatainkkal tartunk fel addig, amíg az álom tart. Nem kevésbé valóság ez számunkra, mint a fizikai valóság, hiszen ezt is gondolat ereje tart fenn, "csak" nálunk lényegesen nagyobb erejű lélek gondolata.

Az álmainkban mindig az aktuális lelkiállapotunk öröme-bánata tör a felszínre, olykor konkrét, olykor szimbolikus formában, azért, hogy a lelkünk megnyugodjon ezáltal. S ehhez, mint írtam, a kis asztrál világunk ad otthont.

2017. jún. 6. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

bámit is akarsz kezdeni ezzel, előbb álmodni kell megtanulni.

a google a barátod ebben. de leginkább kitartás kell hozzá.

2017. jún. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!