Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van itt valaki aki ért az...

Thomas Bilotti kérdése:

Van itt valaki aki ért az álomfejtéshez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Távkapcsolatban élek egy ideje egy lánnyal. Pár hete egy kicsit megharagudott rám egy bizonyos dolog miatt (nem csaltam meg,teljesen más miatt). Mióta ismerem szoktak vele álmaim lenni,van amikor a volt barátjával látom,máskor meg szakít velem vagy mással jött össze,de mindig ilyen rossz nyomasztó álmaim vannak vele kapcsolatban,Pl. ma reggel is vele álmodta. Lehet ezeknek valami jelentősége,kapcsolata egymással? Hozzá értők segítségét szeretném kérni,hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi! Segítséget előre is köszönöm!

2015. aug. 15. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell ezen túlbonyolítani, szimplán csak bűntudatod lehet.....
2015. aug. 15. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Álmok tudnak ártani lelkileg.

De 1 kapcsolat bizalmon alapul.

Jelentősége:

Nagyon szereted a párodat és félsz hogy elveszited és nem tehetsz ellene semmit

2015. aug. 15. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

"Van itt valaki aki ért az álomfejtéshez?"

[link]

""Dreams are a compelling area of research for scientists, in part because there’s still so much to learn about how, and why, we dream. For all the scientific attention paid to dreaming, many of the most fundamental and important questions about dreaming remain unanswered. For scientists, dreams are—at least for now—an endlessly tantalizing mystery." "

lehet, hogy vannak itt, akik kutatók és az álmokkal foglalkoznak, akkor tőlük elnézést, de ez egy tudós álláspontja. Úgyhogy mindenki, aki nem tudós, kitalálhat meséket, kérdés, hogy mi értelme.

2015. aug. 15. 13:32
 4/6 Psycho Doll ***** válasza:
Egyszerűen annyi jelentése van ( nem vagyok álomfejtő ), hogy szereted és félsz, hogy elveszíted. Nem kell ehhez más a logikus gondolkodáson kívül semmi. Én is álmodtam már többször arról, hogy elhagyott a párom, stb. de aztán egyre jobban megbíztam benne és azóta sem álmodok ilyesmit.
2015. aug. 15. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudni kell külömbséget tenni a sima, és a jelentéssel bíró almok között!

Amit te leírtal vszleg csak egy olyan álom ami a belső félelmeid vetíti ki.

ezeket az álmokat is komolyan kel venni, mert jelzésértékük lehet, mert a belsö értékítéleted jelez valamit!

Gondold át mi a bajod magaddal!!!

Többet priviben!

2015. aug. 15. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki szánt egy kis időt a kérdésemre! :)
2015. aug. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!