Mit jelent egy testrész elvesztése egy álomban? (Sokkoló részletek)
Szinte sosem emlékszem az álmaimra, de ezekre pontosan emlékszem. Nagyon valóságosnak éreztem őket és sokkolóak voltak számomra.
Régebben többször álmodtam azt, hogy egy-egy fogam hull ki, általában az iskolában, nappal.
A tegnapi álmomban egy tejesen új, számomra ismeretlen helyszínen (valamilyen utca volt thuja fasorral) az esti órákban voltam, és más testrészem vesztettem el... ez a testrész (ez teljesen komoly, már előre félek a "vicces" válaszoktól) a péniszem volt. Az álmomban végig merevedésem volt, a péniszem többször szimplán leesett, és többször én vettem le de mindig pár másodperc alatt könnyedén visszaraktam a helyére.
Tudom, hogy iszonyatosan elmebetegnek tűnök most, de ez az álom tényleg zavar és biztosan van jelentése mert nagyon szokatlan események voltak benne.
16F
Sokkoló részletek, mint a híradóban xD
Az álmok nagyon valóságosnak tűnnek.
Én egyszer azt álmodtam, hogy leesik az orrom még nagyon régen. De az hogy a péniszed... XD
Ezek az álmok nem jelentenek semmit, még meg van az orrom :D
Nekem is megvan, de a rossz érzés megmaradt.
Így már egy kicsit félve nyúlok hozzá.. (>_< xd)
Egyszerűen megnyugtatna egy "szakértői" vélemény.
Annyit jelent, hogy félsz a saját nemiségedtől. A tudatalattid érzékelte az éjszakai merevedésedet, és így fordította le: merevedés=merev=törékeny=letörik.
Ne parázz, semmi baj veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!