Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tehetnénk? (több lent)

Mit tehetnénk? (több lent)

Figyelt kérdés

Aki nem hisz a szellemekben vagy a természetfeletti lényekben az görgessen tovább. Kössz.

Szóval kb 2 éve vettük a házunkat..

Eleinte csak a szekrény kezdett el "kopogni"

Most mintha a fal mögül jönne.. Éjféltől kb hajnal 3ig a "kopogás" megy.

Leesnek tárgyak, ajtók nyílnak ki..

Nagyon parázok.. Valamit tehetnénk hogy ez megszűnjön?...

2019. ápr. 28. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Mitől félsz kezdjük azzal? Egy ismeretlen pucér pasas szerintem rémisztőbb volna, mint ami nem evilági.
2019. ápr. 28. 00:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Igaz 🤔🤔
2019. ápr. 28. 00:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha olyantól kérsz segítséget, aki nem hisz benne, akkor ne várd azt, hogy valaki segíteni fog:)
2019. ápr. 28. 08:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Uuu bakki... Félreolvastam, ne haragudj xd előző válaszoló vagyok🤦‍♀️
2019. ápr. 28. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem, nem olvastam félre... Azt hittem, hogy rosszul olvasok, de nem... Ha te nem hiszel benne, akkor mivel tudod magyarázni a kopogást? Gyújtsál gyertyákat vegyél keresztet és szentelt vizet, és küldd el... Szentelt vizzel, meg locsolj egy kicsit minden helyiséget
2019. ápr. 28. 08:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Úgy értettem hogyha valaki nem hisz benne akkor tovább lehet állni. Nem kell a negatív komment stb.

Így értettem a "görgess tovább" mondatot:D

2019. ápr. 28. 11:35
 7/13 anonim válasza:
100%
Bár én nem hiszek a a természetfeletti lényekben és hasonlókban, de szerintem azon kívül, hogy nem foglalkozol vele, sok mindent nem tehetsz. Max elküldheted hangosan az anyjába a semmit... Ha bántani akarna az a "szellem", 2 év alatt megtehette volna.
2019. ápr. 28. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
A szekrény a tiétek? A fal mögött véletlenül nincs valami? Kopogtattad már meg? A ház előző tulajárol mit tudtok?
2019. ápr. 28. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:

De én vagyok az egyetlen aki ilyenkor, ha valamit hall megnézi? xd Komolyan érdekel, persze nálam is esett már le valami, és odamentem felderíteni, 90%- ban kitalálom, miért esett le. A kopogást is felfedezném, nem nyugodnék, míg nem tudom meg mi ez? Mikor kopog menj oda, és derítsd fel, mi lehet az. Ha nemtalálsz semmit utána keresnék ezo megoldást.

Nem bántásból, komolyan írom.

2019. ápr. 28. 18:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Sok volt a horror ezért azt veszem le hogy jobb ha nem nézzük meg mi adja ki a hangot xd
2019. ápr. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!