Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet az ami követ?

Mi lehet az ami követ?

Figyelt kérdés

Néha-néha látok egy macskaszerű árnyékot magam körül. Kb fél éve láttam először. Jóllehet már megszoktam, de senkinek nem szóltam róla. Épp telefonoztam miközben ott nyújtózkodott a táskámon, mire a táska megmozdult. Megkérdeztem a tesómat aki ott volt velem a szobában, hogy látta-e hogy a tatyó lejjebbcsúszott, mire ő bólintott. Úgyhogy... parásnak hangzik de valahogy olyan biztonságérzetet nyújt ha körülöttem van. (Mellesleg valahányszor megemlítem valakinek, mindig eltűnik egy időre)

Szerintetek mi lehet?

(Nyugodtan, nevezzetek elmebetegnek, nincs is rendes komment szekció ezotéria terén szkeptikusok nélkül)

2019. ápr. 1. 01:15
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Amit én gondolok : hiszem, hogy minden embernek vannak segítői, vezető szellemei, vagy nevezzük angyaloknak, akik mindig ott vannak mellettünk segítve minket, hogy azon az úton haladjunk, amit elterveztünk. Mivel biztonságérzetet ad neked ez az árnyék, úgy gondolom ilyesmiről lehet szó , "őt" látod aki melletted van segítőnek . Hogy miért pont "macskaformának" látod passz :)

Vagy még az jutott eszembe: nem volt ténylegesen macskád valamikor amit nagyon szerettél? Mert esetleg a macska lelke is lehet még itt veled. Az állatok ragaszkodnak a gazdájukhoz, nem mindig mennek el rögtön.

És most jöhetnek a szkeptikus lehurrogók-lepontozók :)

2019. ápr. 1. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
29%

Ez most csak azért nem annyira hiteles ugye, mert okszor az árnyékok homályosak, szabálytalan formájúak stb. Na most pl. én is a wc-n ülve a csempemintázatokba mindenféle arcot, formát stb. belelátok, míg végzem a dolgom. Ha konkrétan bebeszélném magamnak, hogy minden csempén rajta van egy audi a8-as, akkor nem telne sok időbe, mire tényleg meglátnám. Nem lesz ettől valaki elmebeteg, nézhetsz rengeteg kísérletet, hogy milyen könnyen átvered saját magad. Youtube-on van kb 1000 meg 1 videó erről. Pl. volt olyan kísérlet, mikor sima tejet zöldre festettek, és a tesztalanyok, akik ugye nyilván nem tudták, hogy tej, sorra mondták, hogy citrom ízű, meg hogy milyen gusztustalan lötty.

Ha meg csak a táska megmozdulásán múlna az egész, akkor kijelenthetném, hogy nekem meg egy egész démon hadseregem van, akik körülvesznek. Csak azért, mert úgy látszik, hogy szabályosan raktad le a táskádat, még simán lehet, hogy valami elcsúszik benne. Ne mondd nekem, hogy ez volt az első és utolsó eset, amikr megmozdult a lerakott táskád.

2019. ápr. 1. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:

1-es köszi a válaszod!

2-es, értem mire gondolsz, és igen, vlszeg úgy tettem le a táskámat. A bökkenő az, hogy soha nem gondoltam ilyesmi árnyakra azelőtt. (jó ez hülyén hangzik) Úgy értem egyenlőre nem találom az alapját már alapjába véve a macskaformának. Se az időpont nem volt alkalmas arra hogy "odateremtsem" ugyanis valami olyankor lekötötte a figyelmemet és jobban nem is lehetett volna az agyam a valóságban, itt gondolok a lányos pletykáinkra és legalább úgy meglepett, mintha egy rendes macska lenne. Lehet hogy neked van igazad, csak kicsit furcsállom. Élesebbek voltak a körvonalai mint egy árnyéknak és nem csak fél másodpercig láttam, hanem kettő-ötig is, ami elég hosszú időnek tűnik ha egy képzelet formálta árnyról van szó. Másszóval... nekem túl idegen formája volt hogy az én képzeletem szülje. Biztos ismered az érzését ennek, ugyanúgy mint amikor ránézel valamire amiről nem tudod mit fog csinálni.

És most nem bemagyarázni próbálom magamnak csak mérlegelek.

2019. ápr. 1. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez valószínűleg asztrális érzékelés.

Fontos tudni azt, hogy a hivatalos vallások (amik gyakorlatilag a manipuláción és az elhitetésen alapulnak) teljesen félre értelmezik ezeket a jelenségeket és igyekeznek mindenféle gonosznak beállítani.

2019. ápr. 2. 06:01
 5/6 anonim válasza:
#1 jól mondja, valami vezető szellem lehet, esetleg ha volt régen macskás, annak a szelleme... Szóba jöhet még egy chupacabra, másnéven kecskeszívó, bár az nem áraszt nyugalmat...
2019. ápr. 2. 15:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Pisztácia5 X'D
2019. ápr. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!