Elvittek az UFOk? Mit csinalhattak velem? Mi volt ez?
Figyelt kérdés
Tegnapelott este nem birtam elaludni. Majd azt vettem eszre, hogy mintha fenyek jelennenek meg, es arnyekokat lattam, es hallottam hogy beszelnek, de nem evilagi nyelven, de biztos voltam, hogy ertem jonnek, majd valami elkezdett huzni es minden el sotetult probaltam kiabalni de mintha senki se hallana de tovabbra is ereztem, hogy valami huz es kozben mindig beszelnek korulottem, majd hirtelen nagy fenyesseg es mintha valami mutoasztal vagy vizsgaloasztal szerusegen fekudnek teljesen meztelenul, majd ismet sotetseg es huzas majd megint az agyamban voltam, es lattam tavoldni az aranyakat. Kozben meg vegig hallottam, ahogy beszelnek gondolom rolam... Fogalmam sincs mit akartak es mit csinalhattak... Nagyon felek, hogy megint jonnek.2019. márc. 31. 15:16
11/16 anonim válasza:
megint ajánlom a videók megnézését
12/16 anonim válasza:
mi voltunk te nyomorgecon és elfogunk vinni továbbra is ha nem accccc pénzt ok cs
13/16 anonim válasza:
Ha elvittek mit keresel még itt? Lehet, hogy félúton az ufóból kifogyott a benzin és visszahoztak?
14/16 anonim válasza:
Alvásparalizised volt csak. Nekem is volt vagy 10x. Nyugi van.
15/16 anonim válasza:
Ez most komoly? Feltétlenül keress orvost!
16/16 A kérdező kommentje:
Elmult honappkban egyszer volt hasonlo erzesem ejszaka, aztan tegnap megint ilyen elvitel es mutet szeruseg, vegig tudatomnal voltam de mozdulni nem birtam, de ereztem mindent ahogy felvagnak, bennem turkalnak majd ossze is zarnak bar fajdalmat csak egy kicsit... nem lattam mit csinalnak pontosan mert le volt takarva most a szemem csak ereztem. Multkor csak koldokig vagtag, most meg teljes hosszaba vegig a melleimig. Fogalmam sincs mi ez elsore ugy tunt mint valami csaszarmetszes szeruseg, vagy mintha beultetnenek valamit, most viszont mar kb mintha elve boncolnanak... Termeszetesen semmit nem latok magamon de ugyanugy erzekeny hasamon a bor ha megerintem... De csokken. Es nem drogozok egyaltalan, csak neha gondolom hogy kene kiussem magam valamivel mert az idegbaj kerulget a felelemtol...
2019. aug. 3. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!