Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elvittek az UFOk? Mit csinalha...

Elvittek az UFOk? Mit csinalhattak velem? Mi volt ez?

Figyelt kérdés
Tegnapelott este nem birtam elaludni. Majd azt vettem eszre, hogy mintha fenyek jelennenek meg, es arnyekokat lattam, es hallottam hogy beszelnek, de nem evilagi nyelven, de biztos voltam, hogy ertem jonnek, majd valami elkezdett huzni es minden el sotetult probaltam kiabalni de mintha senki se hallana de tovabbra is ereztem, hogy valami huz es kozben mindig beszelnek korulottem, majd hirtelen nagy fenyesseg es mintha valami mutoasztal vagy vizsgaloasztal szerusegen fekudnek teljesen meztelenul, majd ismet sotetseg es huzas majd megint az agyamban voltam, es lattam tavoldni az aranyakat. Kozben meg vegig hallottam, ahogy beszelnek gondolom rolam... Fogalmam sincs mit akartak es mit csinalhattak... Nagyon felek, hogy megint jonnek.

2019. márc. 31. 15:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ebből mindenre választ kapsz.

https://www.youtube.com/watch?v=XO0bp-gsdzM

2019. márc. 31. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
2019. márc. 31. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=RjWYSvrpH88

De ez is hasonlít a sztoridra.

2019. márc. 31. 15:30
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Elvittek,

aztán megvizsgáltak, hasznos vagy-e valamilyen szempontból nekik.

A vizsgálat eredménye negatív, ezért visszahoztak.

A negatív eredmény miatt valószinű, hogy nem jönnek többször érted.

2019. márc. 31. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Álmodtál. Amúgy meg nem vagy százas.
2019. márc. 31. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg az ufók (azonosítatlan repülő objektumok) senkit nem visznek el. Csak álom volt
2019. márc. 31. 17:58
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem mindegy? Visszahoztak, az a lényeg. (Sajnálatosan)
2019. márc. 31. 18:42
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező , ne parázz csak azért vittünk el , hogy megtudjuk alkalmas vagy-e nőstényeink megtermékenyítésére . Ugyanis egy félig emberi félig földönkívüli faj létrehozásával kísérletezünk . Igen vizsgálatot hajtottunk végre rajtad , de mivel egy sem hozott pozitív eredményt , ezért mint hasztalan egyedet visszaszállítottunk lelőhelyedre . De cserébe kaptál némi UFO tudást mélyen elrejtve tekervényeidbe . Ám nem ajánlatos bolygatni , mivel ha elszúrsz valamit akkor ezentúl a hátsódon fogsz pisálni . Valamint második következményként agyad még a legegyszerűbb dolgokat sem lesz képes feldolgozni és leolvad túlterheltség következtében .

Üdvözlettel : Tu Wu Shou csillaghajó parancsnok !

2019. márc. 31. 22:12
 9/16 anonim válasza:
Szia! Először is ne foglalkozz az olyanokkal akik gúny tárgyává teszik a témát. Másodszor: én ugyan hiszek a paranormális jelenségekben és mind abban ami körül veszi őket, ugyanakkor először mindig a racionális magyarázatokat helyezem előtérbe, mert sokszor a legfurcsább esetekre is lehet találni teljesen logikus magyarázatot. Nem vagyok szkeptikus, viszont a valóságnál is kell maradni. Azt írtad nem bírtál elaludni. Tedd fel magadban először is a kérdést: miért nem bírtál elaludni? Ittál vagy ettél lefekvés előtt valamit ami kiválthatta nálad ezt? Bizonyított tény hogy akik későn esznek és isznak főleg koffeint tartalmazó italokat (( energiaital, kóla, tea, kávé )) utána feküdnek aludni azoknál több az esély arra hogy fura dolgokat fognak álmodni, és nehezebben fognak tudni aludni. Néztél valamit a tv-be ami végett a tv-be látott képsorok az agyadba rögzülhettek? Fogyasztottál alkoholt? Szedsz gyógyszert? Bizonyos gyógyszerek mellékhatásai okozhatnak ilyen furcsa álmokat. Mikor felébredtél, a testeden találtál valami elváltozást, olyan sebeket amelyek korábban nem voltak ott, különös rosszullétek, sebészeti műtétek nyomai stb? Ne feledd, egy harmadik típusú találkozásnak mindenképpen kellenek legyenek testi nyomai is, ha ezek közül egyet se észlelsz magadon akkor nyugodj meg nagy a vaslószínűsége hogy álmodtál és nem vittek el :)
2019. ápr. 1. 18:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Tegnap megint elvittek! Teljesen ugyanez a jelenseg es kornyezet, de most mintha valami mutetet is csinaltak volna kb. mint valami csaszarmetszes csak hosszaban. Nem nem ittam, nem drogoztam, nem szedek semmilyen gyogyszert. Miutan visszakerultem nem lattam a hasamon semmit de fajt elegge bar reggelre enyhult, de azota is erzekeny a bor ahol "felvagtak" vagy fogalmam sincs mi ez, de nagyon bevagyok sz@rva.
2019. ápr. 2. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!