Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Éjszaka elvittek?

Éjszaka elvittek?

Figyelt kérdés

Elég fura éjszakán vagyok túl.először is arra keltem hogy egy macska vernyog az ablakomnál.felkeltem hogy elkergetem. aztán fura fények láttam és hangokat hallottam..néztem mi lehet és hirtelenegy nagyon de agyon erős fény elvakított és borzasztó sípolás volt a fülemben aztán KO voltam.ez volt az utolsó amire emlékszem itthonról. utána már egy fura helyen keltem fel ilyen kupola alaku volt teljesen be volt csempézve minden, vagy valami hasonló volt, félhomály volt.körbe kerek kis ablakok voltak amin ha kinéztem csak csillagokat láttam. sírí csend volt senki nem volt a közelben csak néha volt igy kis sipolás. aztán egyszer csak megint elvakított és belesípolt a fülemben valami. reggel meg már itthon voltam..

Mi lehetett ez, illetve mi történhetett velem amig ki voltam ütve?

2015. máj. 18. 08:05
1 2
 1/13 anonim válasza:
58%
tul sokat gombazol hallod.. :)
2015. máj. 18. 09:18
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Egyeshez csatlakozok
2015. máj. 18. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen elvittek de megbánták...
2015. máj. 18. 10:19
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Kérdés. Mennyi ilyen sztorit olvasol/filmet nézel, mennyire érdekel a téma, otthon vagy benne?
2015. máj. 18. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
el
2015. máj. 18. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Tévedésből vittek el a reptillánok, merthogy a szomszéd srácot akartak elvinni, csak eltévesztették a házszámot ezért vittek el téged. Amikor rájöttek az orbitális hibára (persze te már akkor a vizsgáló teremben voltál) Ezért az egyik gyíkember fogott egy bézbólz vesszőt, és jól fejbe vágott vele. Aztán pedig vissza teleportált az agyadba, ahol felébredtél, viszont legalább lesz mit mesélni az unokáknak. Persze, ha addigra nem pusztítják el a bolygót.
2015. máj. 18. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen, de részletesebb leírás kellene a benyomásaidról, érzelmeidről. A későbbi mindennapjaid is ennek jegyében telnek majd. Azoknak a tapasztalatai is igazolhatják, vagy cáfolhatják.
2015. máj. 18. 11:49
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos vissza is hoztak.
2015. máj. 18. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, elvittek, de ezzel ne dicsekedj!

Ne dicsekedj elviteleteddel, mert az, hogy ilyen gyorsan vissza is hoztak, azt jelenti: érdektelen/értéktelen vagy számukra!

2015. máj. 18. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt sípoló hang, de többi kép nem.

Úgy fogtam fel, hogy nyomkövetőpt ültettek belém, pár héttel később ugyanez, talán kivették.

2015. máj. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!