Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » 16 éves vagyok és esténként...

16 éves vagyok és esténként mindíg nagyon félek. Mi lehet ez? Többi lenn .

Figyelt kérdés
Mindíg is féltem esténként .. de azt hittem hogy ha már leszek 15-16 akkor elfelejtem! Nem .. mostanra még rosszabb! Anyummal alszom mert annyira félek! És az ágyban is úgy tudok csak nagy nehezen elaludni hogy ha az anyukám átfog! Sokszor néztem mostanság horror filmet és olvasok neten történeteket! Esténként mindíg ezek a dolgok jutnak eszembe!Félek egyszer rosszul leszek. Mindíg azt hiszem hogy valaki néz..vagy ha anyum vagy ha mindenki elalszik akkor megtámad!Megöl! hogy mi azt nem tudom .. és a lábam sem merem soha kinyujtani mert félek hogy elkapja valami és lehúz az ágyról .. félek az estéktől .. Miért??
2010. júl. 3. 18:46
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%

Én, amikor este sötétben megyek befelé a szobámba, mindig elfelejtem, hogy becsuktam-e az ajtót, és félek, hogy nekimegyek. Egyszer már neki is mentem, és bevertem a pofámat.

Te meg gyorsan menj el egy pszichiáterhez, mert lehet, hogy még nem vagy hülye, de ha így folytatódik, hamarosan az leszel.

2010. júl. 4. 20:47
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Amit nagyon nem ajánlok az a halálhajó 2 c. film! 7 évesen néztem meg. Úgy történt hogy a szüleimmel néztük a TV-t és közben elaludtak mind a ketten és a tévé meg persze ment.Nem mertem odanyulni a távirányitóért. Egész este fent voltam és persze egy idő után már jött a film és én meg is néztem De igazán csak a szellemes részeknél ijedtem meg/féltem.
2010. júl. 5. 07:55
 23/33 anonim válasza:
100%
Nem rég megnéztem a Sikolyt. Azóta mindig azt álmodom h felém hajol és előveszi a kését ilyenkor mindig felriadok. Ilyenkor általában bekapcsolom a TV-t és az mellett alszok el, vagy könyvet olvasok ami eltereli róla a figyelmem.Próbáld ki.
2010. júl. 5. 15:39
 24/33 anonim ***** válasza:
50%

tegnap : 18:52-nek

pont ugyanezt akartam irni xD

2010. júl. 5. 23:00
 25/33 anonim válasza:
100%
Sztem nektek sem kell más csak 1 pasi! Ami leköti az érdeklődéseteket! És biztonságot, megnyugtató jelenlétet ad!:) Nekemis kéne egy barátnő már:) 16/F
2010. júl. 5. 23:41
 26/33 anonim válasza:
100%

Amikor már fekszel az ágyban fordulj a fal felé és meg se moccanj :D:D(csak vicc)

Uralkodj magadon és bátran tedd azt amit nem mersz pl kinyújtózni;)

Egyébként szerintem is 16 évesen ez a félelemszint már kicsit sok.Szerintem is érdemes lenne dokihoz menni :)

Horrorfilmnézés után pl ha bemegyek a fürdőszobába egyből eszembe jut hogy mit néztem és nem merek kimenni a fszobából mert félek hogy valami ronda alak ott fog állni az ajtóban:S

vagy ha egyszerüen csak hátrafordulok.........ezeket csak bebeszéljük: hisz hogy juthatna be a házba zaj nélkül???

szóval csak nyugi...

16/L

2010. júl. 6. 19:41
 27/33 anonim válasza:
50%
en is felek egyedul aludni es legjobban a sotetben lenni... :(
2010. júl. 7. 15:22
 28/33 knakx ***** válasza:
100%

ted azt amit en:

amikor lefekszel es lampa oltasra kerul a sor hunyd be a szemed es kebzelj el magadban egy tortenetet amiben te vagy a foszereplo akarmi tortenhet veled csak a tortenet vege jo legyen, eszbe sem kapsz es mar elaludtal. vagy dudolj magadban egy dalt.

vagy siman nez szembe a felelmedel. en nem nezek horrolt nem az en mufajom hanem inkabb olyan filmeket szoktam nezni ami tudomanyos alapokra epul es probaljak igazolni hogy mi is lehetet az amit az egyik-masik ficko latot. hid el ezeken is irtora meg lehet ijedni de nincs mitol felned hogyha nem tortent veled semi aban a hazban. akor ok nelkul felsz csak a kebzeleted jacik veled.

csak ne felj en 12 vagyok es okal felek a otthon de mashol nem. folyton lepteket es sohajtozast hallok. a leg durvab az volt amikor valaki a fulembe sohajtot. azt hitem ott kapom meg a szivstopot. de neked nincs mitol felned

2010. júl. 13. 10:15
 29/33 anonim ***** válasza:
Fóbiád van. Kisgyermekkori rémület következménye amre talán nemis emlékszel valami trauma ért téged. Menj el egy pszichiáterhez.
2010. okt. 25. 06:03
 30/33 anonim válasza:

13 vagyok!

Megnéztem vagy több száz horrorfilmet (ha van annyi) szóval kör 1,2 chucky 1 2 3 4,13kísértet nagyon sok filmet és nem félek :/

nem akarok keménykedni,de nem :/

imádom a horrorokat a szellemes sztorikat meg mindent!

nem félek hajnalba mek le wc-re semmi lámpa valamikor melléhugyozok de sebaj, felmegyek elalszok,

szóval ne félj nincs ott senki!

=)

2010. dec. 10. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!