16 éves vagyok és esténként mindíg nagyon félek. Mi lehet ez? Többi lenn .
Én, amikor este sötétben megyek befelé a szobámba, mindig elfelejtem, hogy becsuktam-e az ajtót, és félek, hogy nekimegyek. Egyszer már neki is mentem, és bevertem a pofámat.
Te meg gyorsan menj el egy pszichiáterhez, mert lehet, hogy még nem vagy hülye, de ha így folytatódik, hamarosan az leszel.
tegnap : 18:52-nek
pont ugyanezt akartam irni xD
Amikor már fekszel az ágyban fordulj a fal felé és meg se moccanj :D:D(csak vicc)
Uralkodj magadon és bátran tedd azt amit nem mersz pl kinyújtózni;)
Egyébként szerintem is 16 évesen ez a félelemszint már kicsit sok.Szerintem is érdemes lenne dokihoz menni :)
Horrorfilmnézés után pl ha bemegyek a fürdőszobába egyből eszembe jut hogy mit néztem és nem merek kimenni a fszobából mert félek hogy valami ronda alak ott fog állni az ajtóban:S
vagy ha egyszerüen csak hátrafordulok.........ezeket csak bebeszéljük: hisz hogy juthatna be a házba zaj nélkül???
szóval csak nyugi...
16/L
ted azt amit en:
amikor lefekszel es lampa oltasra kerul a sor hunyd be a szemed es kebzelj el magadban egy tortenetet amiben te vagy a foszereplo akarmi tortenhet veled csak a tortenet vege jo legyen, eszbe sem kapsz es mar elaludtal. vagy dudolj magadban egy dalt.
vagy siman nez szembe a felelmedel. en nem nezek horrolt nem az en mufajom hanem inkabb olyan filmeket szoktam nezni ami tudomanyos alapokra epul es probaljak igazolni hogy mi is lehetet az amit az egyik-masik ficko latot. hid el ezeken is irtora meg lehet ijedni de nincs mitol felned hogyha nem tortent veled semi aban a hazban. akor ok nelkul felsz csak a kebzeleted jacik veled.
csak ne felj en 12 vagyok es okal felek a otthon de mashol nem. folyton lepteket es sohajtozast hallok. a leg durvab az volt amikor valaki a fulembe sohajtot. azt hitem ott kapom meg a szivstopot. de neked nincs mitol felned
13 vagyok!
Megnéztem vagy több száz horrorfilmet (ha van annyi) szóval kör 1,2 chucky 1 2 3 4,13kísértet nagyon sok filmet és nem félek :/
nem akarok keménykedni,de nem :/
imádom a horrorokat a szellemes sztorikat meg mindent!
nem félek hajnalba mek le wc-re semmi lámpa valamikor melléhugyozok de sebaj, felmegyek elalszok,
szóval ne félj nincs ott senki!
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!