Lehet látni ahogy hajlik a térdénél az uszony:)))))))))
2010. júl. 4. 14:49
12/22 anonim válasza:
Szerintem nem sellő. Már csak azért is, mert ha ilyet lát az ember az a minimum, hogy megpróbál utána menni, a második sötétebb részben meg még csak a kamerával se követi tovább. Vajon miért nem? Nekem már csak ettől sem hihető.
2010. júl. 4. 16:52
13/22 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek sellők. Pl. a H2O Sellőmesékben is van pár... Sunáznám is őket. :)
2010. júl. 4. 17:54
14/22 A kérdező kommentje:
szánalom... oda van írva h normális válaszokat kérek. -.-
2010. júl. 4. 18:01
15/22 anonim válasza:
szerintem sem léteznek és hát nekem is bűzlik ez a vidi
itt minden ketelkedo lathat egy igazi sello maradvanyt de aki ugy kebzeli el a selloket mint a meseben az nagyot csalodhat
2010. júl. 13. 10:39
17/22 anonim válasza:
10:39-es hányszor linkelitek még ezt? Több éves és egy szobrász csinálta, ő indította el a kamu körlevelet hogy e bay-en vagy hol el tudja adni jó drágán (meg is vették sok-sok pénzért).
2010. júl. 13. 17:42
18/22 knakx válasza:
azert kuldtem ezt a linket mert ott pontosan le van irva hogy a rendorseg sem tudja mi ez de ehez egy kicsit azon a linken is kene olvasgatni nem csak a szadat jartatni tudod
2010. júl. 14. 09:35
19/22 anonim válasza:
10:39-es nem hiszem, hogy igaziak lennének azok a képek!
és amúgy ha az amerikaiak találnának ilyen lényeket nem kötnék mindenki orrára.
2010. júl. 14. 12:31
20/22 anonim válasza:
10:39-es! nagyon bizonygatják,hogy ez igazi sellő, a fogai a pikkelyei nem lehetnek ebből meg abból stbstb...
De a képeket kicsiben látjuk, tehát igy csak arra tudunk gondolni, hogy ez egy tényleg nagyon szépen kifaragott szobor. :) ha annyi ideje lenne tényleg, akkor nem ilyen szép fehér lenne,és nem maradott volna igy egybe. ha mégis, akkor némi színe lenne. :)
amúgy még annyi, hogy ha ez tényleg igazi lenne, az egész világ tudna már róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!