Mikor értik már meg az emberek, hogy nincsenek természetfeletti lények?
Se ufók, se vámpírok, se zombik, se szellemek, se démonok, se mutánsok, se élőholtak, se trollok, se orkok, se yetik, se Chewbacca-k, SEMMI.
Azért mert néhány hülye amerikai filmben, regényben, meg videojátékban szerepelnek, attól még nem kell minden xar-t elhinni.
Meg nem is tudom, hogy hogyan lehet félni, mondjuk egy szellemtől egy horrorfilmben, mikor az természetesen nem létezik.
Lehet, hogy nehéz felfogni, de ha lennének ilyen lények, szerintetek évezredek alatt senki sem észlelt volna. (A kamu paint-tel összerakott UFO észleléseket meg szerintem senki sem veszi komolyan.)
Érdekes, nem is olyan régen még nem is foglalkoztak az emberek ilyen képzeleti baromságokkal, és nagyon jól elvoltak.
Tehát miért nem tudjátok már felfogni?
Azért mert találkoztál még vele nem biztos, hogy nem is létezik. Vámpírokba, zombikba, trollokba én sem hiszek, viszont a szellemekben, angyalokban igen. Láttam is már mindkettőt. Persze az is lehet, hogy az agyam játéka volt, de ettől nem veszik el a hitem.
Egyébként meg a jogod megvan hozzá, hogy abba higgy amiben akarsz.
'nem is olyan régen még nem is foglalkoztak az emberek ilyen képzeleti baromságokkal, és nagyon jól elvoltak. '
Ezt meg hogy érted?
Amióta ember van, azóta vannak ilyen lények is. Nem fogod elhinni, de már az apokrif iratokban is említést tesznek Lilitről, Ádám első feleségéről aki - mit tesz Isten -, vámpír volt. A középkor csak úgy hemzseg a kísértetektől, és UFO-észlelések bizony akkor is voltak! Ezek, amiket itt mind felsoroltál, nem újkori találmányok. Egyidősek az emberiséggel. Sőt, ha valóban nem a képzeletünk játékai (és szerintem nem azok), akkor még idősebbek is az emberiségnél.
Jogod van azt hinni, amit akarsz, de nekünk is. Ilyen alapon mi is követelhetnénk, hogy értsd meg, hogy ha belegebedsz is, akkor is léteznek ilyen lények.
Inkább kövesd a wicca szabályt: mindent megtehetsz, AMÍG NEM ÁRTASZ. Nyugodtan ne higgy, de ne osszad azokat, akik hisznek :-)
Ha annyira szkeptikus vagy akkor segítek:
UFO-Azonosítatlan Repülő Tárgy.. azaz ha én kimegyek és a kutyám sz*rát a levegőbe dobom ami a szomszéd kis gyerek nem tud be azonosítani az már egy UFO tehát létezik..
Földönkívüli , más bolygókon 70 % hogy van élet mivel mi majdnem a legkisebb bolygó vagyunk hozzánk képest ott vannak az óriás bolygók amiken ugyanúgy ki alakulhatott élet.. és ezt úgy hívják: földönkívüli nem pedig UFO
Tisztelettel.
Röviden:
Isten - biztos létezik
angyalok, ördögök, szellemek - léteznek
vámpírok, farkasemberek, boszorkányok, manók, tündérek, trollok stb. - nem léteznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!