Vlad Czepesrol hitek azt hogy vampir mivel karoba huzata az elensegeit es egy rossz pletyka szerint megita a veruket.
2010. júl. 11. 15:07
22/32 anonim válasza:
Ez valóban így van,tényleg Vlad Tepes miatt terjedt el ez a legenda,erről már több dokumentumfilm is készült,ajánlom azok figyelmébe,akik hisznek a vámpírokban.
2010. júl. 23. 12:48
23/32 anonim válasza:
Lugosi Béla alias Drakula!!!!!
2010. júl. 23. 12:50
24/32 anonim válasza:
szerintem léteznek.amúgy honét találták volna fel a 'vámpír,-okat ha nem léteznek?
2010. aug. 25. 19:05
25/32 anonim válasza:
Nos,kérdésed helytálló.Szerencséjükre kilétüket elfedik.Bár manapság már ha a buszon ölne egy vámpír,akkor sem hinnék el.Amilyen ostobák az emberek.Nem igazán hiszek bennük,de van alapja a dolognak.Az alkonyat egy nagy baromság.A vámpírok pedig nem csak a 18. századtól kezdve élnek,és még csak a legendáik sem.Már nagyon régóta.Én elég sokat tudok róluk.Viszont valamit még mesélné.Ha valaki nyilvánosan azt állítja magáról,hogy ő vámpír,akkor tutira nem az,hacsak nem pszichopata személyiség,és vámpír...Mindenféleképpen veszélyesek az ilyenek.Kivéve,ha meggondoltan mondják el.Szóval ha pl metrón vagy és valaki a füledbe súgj,hogy más nem hallja,szerintem van okod a félelemre,ugyanis ragadozók,és a zsákmánnyal szeretnek játszadozni.A kérdezőnek adtam tanácsot.
2010. szept. 19. 18:28
26/32 anonim válasza:
Haj jaj "gyerekek"(senkit nem akarok megsérteni ezzel mert nemnagyon tudom a korotokat!!)
én ezzekkel a dolgokkal úgyvagyok,hogy hiszem ha látom és elvileg minden "mendemondának" van avlóság alapja,csakhogy vannak olyan "vámpírok" akiknek van egy bizonyos betegségük..és ez a betegség mért ne létezhetett volna a középkorba vagy még hamarabb? és voálá megszületett a vámpírokrol való "történet",csak akkor,hogy jön ide a vérivás? na ahoz meg lehet,hogy csak egy kis fantázia kellett vagy nemtudom,de azsekizárt,hogy léteznek...hülyén hangzik meg minden,de nemtudhatjuk.
én addig nemnagyon fogok benne hinni amíg nem látok egyet..és írni meg bármit lehet..mert kezdhettem volna énis úgy,hogy vámpírvagyok,stb,stb és közbe meg nem...na bumm és kijönne erre rá? senki...:) [ja de megjegyzem NEM vagyok vámpír csak feltevésnek írtam..=)]
2010. szept. 24. 17:58
27/32 anonim válasza:
(elözövagyok)
azt elfelejtettem,hogy ha tegyük fel léteznek...és felfedik,hogy vannak és ezt leközlik,akkor nemgondoljátok néhány embernél lenne egy kicsi káosz?? söt nyakamat teszem rá,hogy még néhányan "vámpírvadászatoka" is szerveznének(na ja foghagymával meg keresztel ami egy nagy baromság...)x)..-.-""
(A szellemekben tapasztalatból hiszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Pl:2 éves koromban mikor szívműtétem volt úgy műtöttek ,hogy leállították a szívemet 2 dologra emlékszem:A műtét egy részére 2. kívülről láttam önmagam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!