Vámpírok. Léteznek? Tapasztalat, élmény, látomás, álom. Valamit írjatok.
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 21:40
11/32 anonim válasza:
21:11-es teljesen igazad van!!! az egy köcsög ffej...és még bzi is...
13/32 anonim válasza:
Felnőhetnél már az ilyen f@szságok kérdezgetése helyett.
14/32 anonim válasza:
Egyes népeknél ősi babona, hogy léteznek vámpírok. A XVIII. században, ha valaki beteg lett egy faluban, akkor az utoljára eltemetett halottat kihantolták, ha ép volt a teste, átvertek rajta egy karót és elégették. Hittek benne, hogy kiszívta a beteg vérét, azért beteg. Vagyis nincsenek.
16/32 anonim válasza:
Nézd a Comedy Centralt MOST MEGY AZ SP azon belül egy vámpíros rész :D
17/32 anonim válasza:
hát minden nő vámpír. vérszívó.. pénzszivó...
18/32 anonim válasza:
Megmonjam az igazságot
Nincsenek ezt be..szop.tad...Krit KO
edward meg szerintem is b--i
19/32 anonim válasza:
Az alkonyat nem vámpírokról szól...és mint a vámpírizmust képviselő ill. valló ember, kijelentem hogy az a szenny Rám nézve sértő !!!
20/32 anonim válasza:
Alkonyat...már megint... ._. DE egyébként állítólag azok a legendák ami alapján íródott az alkonyat, igazi legendák, márpedig a legendáknak van valóságalapja. Én hiszek bennük. Persze attól, hogy az írónő valamilyennek feltűntette a vámpírokat, nem biztos hogy olyanok. Lepontozhattok,de szerintem mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!