Mit kellene tennem?
Sziasztok!
Arra gyanakszom csaladommal ,hogy a hazunkban valami nincs rendben.2eve ,hogy elkoltoztunk es egy berhazban lakunk.Azota egyre surubben van veszekedes.
Nem regibben a remalmok szama is megnott,mindenkinel.(4en vagyunk.)
Ejszaka furcsa hangokat lehet hallani amikor alszik mindenki,gyuszogast..lepteket vagy,mint ha leesne valami.
A battyam (21eves) es volt ra pelda 5-6x ,hogy orditva kell fel az ejszaka kozepen.
Apukam meselte,hogy amikor egyedul alszik napkozben valaki megfogta a karjat.
A kutya neha morog vagy ugat.
Szemelyes tapasztalatom szerint az tortent ,hogy amikor furodtem.Valaki az ajton kopogott.Persze en azt hittem apukam igy ki kiabaltam neki ,hogy bent vagyok.Amikor vegeztem es kimentem sehol senki.
Van egy visszatero remalmok is aminek a tartalma az,hogy fekszem az agyban falhoz befele fordultva.Nem tudok mozogni es beszelni.Valaki fekszik a hatam mogott es a bordaimba nyomja az ujjait.
Szerintetek lenne valami lelek a hazban?Ha igen ,mit kellene tenni?
FANTASZTIKUS! REMEK!
Bocsánat a beteges vonzódásom abból ered, hogy 16 éves korom óta ezzel foglalkozom.
Kérdésedre itt a válasz: Valamiféle negatív entitás, vagy szellem és nagyon kis lehetőség van rá, de démon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!