Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már egy ideje olyan ézés fog...

Már egy ideje olyan ézés fog el hogy a Sátán szólít meg engem, új vallás alapítását parancsolja nekem, szerintetek mit kellene tennem, valóban a Sátán az aki szólogat?

Figyelt kérdés

A szobámba leültem és elkezdtem írni , azelőtt még sohasem írtam magamtól semmit , egyszerű kőműves segéd vagyok nem igazán érdekelt az irodalom a művészet , történeteket írok a Sátánról egyszerűen csak kikívánkoznak elmémből ezen dolgok és mintha egy földöntúli erő akarná hogy leírjam azokat . Tegnap a híradó után 7 órakkor kezdtem neki az írásnak és reggel 6 órára fejeztem be . A gondolatok még most is jönnek a fejembe és nem tudok másra gondolni csak az írásra ...

Ez az egyik furcsa a dolog a másik az hogy amit leírok fekete tollal az pár órán belül pirosra változik . Próbáltam számítógépen írni de azt valahogy nem engedi nekem ez az erő .

Ma visszaolvastam eddig mit írtam és meglepődtem , amit írtam abból szinte semmire nem emlékeztem minden újként hatott , Egy háború eposzát írtam meg , háborút a Sátán és az ISten között amit egy másik világban vívtak egy olyan világban ahol ők is hozzánk hasonló emberek voltak ...

Mikor már fáradok és be akarom fejezni az írást hirtelen becsukódik az addig nyitva állt ajtó , lábaim elnehezülnek s képtelen vagyok felállni írok és írok továb .

Egy dolgot említenék meg az írományomból , egy dolgot amely megdöbbentett . Szörnyű volt elolvasni mintha szívem sírt volna mikor olvastym . " Sajnos vesztettem , legyőzött a gonosz , lényemet elemészti a tűz , TI akik reménykedtetek bennem most már ne tegytek , nincsen Remény , A Sátán megforgatta villáját szívemben , e világot el kell hagynom egyedül maradtok emberek , féljetek a Sátán a legkegyetlenebb úr aki mindenkit megkínoz , senkinek sem kímél "

Az eposz ezen része azzal ér véget hogy a Sátán kijelenti hogy Isten Halott !

Mit gondoltok ? Serintetek is a Sátán az aki megiratja velem ezen dolgokat ? Isten valóban meghalt ? Új vallást kell alapítanom ?

2015. dec. 12. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt hallottad már, hogy a saját démonainkat magunk teremtjük magunknak?
2015. dec. 12. 12:32
 2/11 Legoman ***** válasza:

Isten nem halott. Ha Isten halott volna, mi is azok lennénk.

Mondd azt, hogy:

"Sátán, nincs hatalmad felettem!"

Mondd parancsolva, és hittel, és erővel.

A szövegedből ítélve, nem hinném viszont, hogy a Sátán az.

2015. dec. 12. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Huu nem semmi! Rendes megijesztettél. Nem hiszek istenben de ahogy ezt leírtad rendes félelmetesnek tűnt. Bár amennyire a feje tetejére állt a világ látszik hogy elhagyott minket isten.
2015. dec. 12. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Mikor tudatodnál vagy és nincs írási kényszer rajtad, folyamatosan dicsérd Istent. Mindig és folyamatosan mond DICSŐSÉG ISTENNEK, MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ, ÚGY LEGYEN!

Érezni fogod, hogy aki rád kényszeríti akaratát, mert hidd el ez nem a sátán, az elhúzza a belét, mert nem tudja elviselni az Isten folyamatos dicséretét.

2015. dec. 12. 17:26
 5/11 Missi_Key ***** válasza:

elküldenéd nekem az eposzod?

kíváncsi lennék rá, még ha nem is feltétlen igaz...

amúgy meg egy új vallásban rengeteg pénz van, úgyhogy hajrá...a gond hogy a sátánizmust már feltalálták előtted.

2015. dec. 12. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Válts dealert azonnal.
2015. dec. 12. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt a hallucinogén?Vége a bulinak?
2015. dec. 13. 02:29
 8/11 anonim válasza:
90%
Csávó be van LSD-zve.
2015. dec. 13. 06:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit szívtál ,de most nem kérek.
2015. dec. 13. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha Istent meg lehet ölni, akkor nem volt isten.
2015. dec. 13. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!