Valódiak azok a varázsigék melyek a buffy cimű sorozatban voltak halhatók?
Mert az ottani varázslatokat ba professzor könyvekből tanulmányozza. Ezek szerint nincs valóságalapja? Nem igazi varázslatok és lények szerepelnek benne? Például igazából máshogy kell megkülönböztetni egy boiszorkányt mint a vlóságban?
Például ott különböző vegyületekkel keresnek boszorkányt. A való életben hogyan kell, Hogy lehet megtudni h. az igazi boszorkány e?
"kedves" előző!
Szégyelld magad. Nagyon hitetlen műveletlen rovátkolt vadbarom lehetsz!!!!
11:12: azok az alakvalto boszorkak nincsenek, akik kiszivjak a tejet a tehenbol... Pontosan ezt mondtam, nem azt hogy exp semmilyen sincs.
Akar igazad van, akar nem, ne legy muveletlen.
Kedves kerdezo, nem, azok a varazsigek nem mukodnek, nem igaziak. AMugy, szerinted, ha lenne itt beavatott, aki tudja a kerdesdre a valaszt, elmondana itt, egy nyilvanos forumon?
Te peldaul ha bszorkany lennel, orulnel, ha mindenki felismerhetne? Mert azokat a bszorkenyokat akik szeretnek ezt, konnyu felismerni, "Boszorkany vagyok!" feliratu poloban maszkalnak. A tobbi viszont nem fog neked segiteni, foleg nem itt. -_-!
Szégyelld magad. Nagyon hitetlen műveletlen rovátkolt vadbarom lehetsz
Elmondtál mindent magadról. Én csak egy egyetemi oktató vagyok.Méghozzá kémiából, és én meg a tanársegédeim a kémiai vegyületeket nem "boszorkánykeresésre" használjuk.
Amúgy a rovátkolt vadbarom milyen állatfajta?
"alakvalto boszorkak nincsenek, akik kiszivjak a tejet a tehenbol... Pontosan ezt mondtam, nem azt hogy exp semmilyen sincs."
Ó Felség! Csalódtam önben! Kémiai szelekciót ismerem a boszorkányszelekciót nem valóban.Szóval tejkedvelő boszorkák nincsenek de egyébb az igen.Hát én nem találkoztam még eggyel se pedig nem húszéves vagyok több ideje tanítok már és ezután se fogok a vegyületeknek boszorkányfelismerő meg epebaj gyógyító tulajdonságot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!