Felétek milyen termésfeletti lényekről terjengnek mondák?
Szia
Én már találkoztam termés feletti lényekkel!: az UFOK mikor graffitiznek a búza vagy kukorica táblákra ők termésfelettiek
De vannak termésközötti(termésfeletti) lények is pl:
A vándor karalábé egy átlagos karalábénak látszó lény csak azzal a külömbségel hogy leveleivel végez mozgást a földön és tesz meg hatalmas távolságokat.nagyon félénk lények minden dologtól rettegnek még egymástol is. Van mem egy rokon fajuk is mit a kuszó saláta
A kuszósaláta már tényleg csak mendemonda. Egyesek szerint a leveleiveivel tartja távol az ellenségeit ugy hogy elhullajtja azokat.Mások szerint a leveleit szétárva elrepül a fenyegetés elöl. Bárhogy legyen is semmiben sem különbözik egy sima salátátol csak abban hogy éjszakánként mozog.
Kukorica tapló szörny vagy kukorica hydra egy a kukoricásban megbúvó kukoricára emlékeztetö lény.Viselkedésre olyan mint a vénusz légycsapdája csakb itt irracionálisan édes kukorica illatot áraszt.mikor az áldozat elég közel ér az egyik térmésnek kinézö fej háromfelé nyílik és kukoricahajszerű nyelveivel amelyek erős idegmérget tartalmaznak megbénitja áldozatát. Ha levágsz egy fejet akkor 3 lehetséges variáció van
-1. elpusztul
-2. Kígyó/inda szerű testet növeszt és vagy elmenekül vagy megtámad
-3 elkezd kiszáradni hogy tartalékolja a tápanyagokat de amint elásodik (csinálja azt magátol vagy segitséggel) az első eső után 2-3 nappal új Hydra születik
Utoljára meg a Szárnylevelű retek külsője csak annyiból tér el a hagyományos verziótol hogy kettő levele hosszabb mint a többi és röpképes. Általánosságban csak ívás vagy menekülés esetén kel szárnyra amugy meg a földben gubbaszt.
Ezek lennének a termésfeletti lények amiket ismerek.
Jómagam nem találkoztam velük de több a dunántúli-dombságban élő mezőgazdászrokonaim számoltak be roluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!