Hogy zajlik egy szellemidézés?
1. Az ismerőseid felborítják önkényes szellemidézéseikkel a földi és a túlvilág egyensúlyát, átjárókat nyitnak, amiket nem tudnak bezárni.
2. A tábla nevét én sem tudom, de nem is érdekel, mert nem zaklatom a szellemeket.
3. úgy történik, hogy az idéző elhiteti veled, hogy a szellem meg van idézve. Mint tudjuk a hit hegyeket mozgat meg, és ténylegesen is megidéződik a tudatod alatt.
4. Azért idéznek az emberek szellemet, mert kínjukban nem tudnak mit csinálni a fölös idejükkel, Vagy annyira életrevalótlanul döntésképtelenek.
Nekem az a véleményem, hogy a túlvilágot ne bolygasd fel önkényesen, mert nálad sokkal nagyobb hatalommal rendelkeznek, és a kedves megidézett rokon lehet akár egy nagyon gonosz indulatú szellem is, annak álcázza magát. Te úgy sem tudod ellenőrizni ki válaszol neked odaát, mert ebben a dimenzióban túl korlátolt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!