Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy zajlik egy szellemidézés?

Hogy zajlik egy szellemidézés?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte, hogy ők hárman idéztek szellemet, tettek fel kérdéseket, és a szellem válaszolt a tábla segítségével. Azt szeretném tudni (mivel nekem nincs quija táblám), sajnos nem tudom a nevét, amit a táblán mozgathat a szellem, arra nekünk rá kell tenni a kezünket? És úgy egyáltalán, hogy szokott ez történni? Miért szoktak szellemet idézni? Köszi a válaszokat előre is!
2010. jún. 30. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Az ismerőseid felborítják önkényes szellemidézéseikkel a földi és a túlvilág egyensúlyát, átjárókat nyitnak, amiket nem tudnak bezárni.

2. A tábla nevét én sem tudom, de nem is érdekel, mert nem zaklatom a szellemeket.

3. úgy történik, hogy az idéző elhiteti veled, hogy a szellem meg van idézve. Mint tudjuk a hit hegyeket mozgat meg, és ténylegesen is megidéződik a tudatod alatt.

4. Azért idéznek az emberek szellemet, mert kínjukban nem tudnak mit csinálni a fölös idejükkel, Vagy annyira életrevalótlanul döntésképtelenek.

Nekem az a véleményem, hogy a túlvilágot ne bolygasd fel önkényesen, mert nálad sokkal nagyobb hatalommal rendelkeznek, és a kedves megidézett rokon lehet akár egy nagyon gonosz indulatú szellem is, annak álcázza magát. Te úgy sem tudod ellenőrizni ki válaszol neked odaát, mert ebben a dimenzióban túl korlátolt vagy!

2010. júl. 1. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:
A szellemekkel való beszélgetéshez először is kell egy médium minden esetben. Többet inkább nem mondok el ne háborgasd a szellemeket.
2010. júl. 1. 03:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem jó megbolygatni a szellemeket.
2010. júl. 2. 21:18
 4/4 anonim válasza:
tudtommal szellemtáblának vagy quija táblának hívják. hát írd be google képkeresőbe nyomtasd ki ragaszd rá egy cipősdoboz tetjére és indulhat xD
2010. okt. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!